Most érkezett! A királyi család drámai döntést hozott András herceg perével kapcsolatban





Drasztikus lépésre szánta el magát II. Erzsébet a fiával kapcsolatban, miután András herceget tegnap hivatalosan is megvádolták szexuális bántalmazással. Megfosztják a katonai címeitől, mostantól magánemberként kell védekeznie a szexuális zaklatási ügyben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.13.
rendkívüli döntés

A Buckingham-palota a Facebookon egy rövid közleményben tudatta, hogy András herceg többé nem lát el semmilyen rangjához illő feladatot a királyi család nevében. Erről maga, II. Erzsébet királynő döntött. Továbbá ez azt is jelenti, hogy mivel a herceget megfosztják a katonai címeitől, így már magánemberként fog védekezni a szexuális zaklatás ügyében.

Mint arról korábban beszámoltunk, András herceg hiába reménykedett, a New York-i bíró nem hunyt szemet a York hercege ellen felhozott szexuális zaklatásról szóló vádak felett.

András herceget hivatalosan is megvádolták szexuális bántalmazással, miután a New York-i ügyész nem volt hajlandó ejteni az ellene felhozott vádakat. II. Erzsébet fiát azért perelte be Virginia Roberts Giuffre, mert állítása szerint 17 éves korában szexuális aktusra kényszerítette őt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás