Nekimentek Király Lindának egy káposzta miatt





Az énekesnőnek meg kellett harcolnia egy fej lila káposztáért a közértben, majdnem megütötte egy vásárló, amiért az orra elől vitte el a zöldséget.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.24.
Király Linda lilakáposzta

Az énekesnő azt hitte, hogy verekednie kell majd a boltban

Csupán néhány óra van hátra karácsonyig, de sokan még az utolsó pillanatokban is a boltokat járják, hogy mindent beszerezzenek az ünnepi menühöz. Bár Király Linda mindig igyekszik még a nagy roham előtt bevásárolni, a lila káposzta még hiányzott – meg is kellett küzdenie érte. Linda már indult volna a kasszához a zöldséggel, amikor váratlanul odalépett hozzá egy hölgy, és megpróbálta kivenni a kezéből az árucikket.

– Teljes őrület van most karácsony környékén – kezdte a Borsnak az énekesnő. – Az utolsó káposztát vettem el a pultból, fogtam a kezemben. Odajött hozzám egy hölgy és konkrétan megpróbálta elszedni tőlem. Mondtam neki kedvesen, hogy ne haragudjon, de már a kezemben van, és szeretném megvenni. Mire közölte, hogy de neki is kell. Én meg válaszoltam, hogy nekem is. Hát mit mondjak erre? Szürreális volt. Először sokkot kaptam, de aztán nagyon jól szórakoztam az egészen, és én nyertem – elevenítette fel a történteket a lapunknak Linda, aki nevetve hozzátette, hogy kicsit újra Amerikában érezte magát, ahol az emberek képesek még összeverekedni is, hogy megkaparintsanak egy-egy áhított tárgyat.

Király Linda
Fotó: Máté Krisztián (MK)
Ripost

Esküszöm, úgy éreztem magam, mintha újra Bronxban lennék: összefogom a hajam, kiveszem a fülbevalót, mert ez a hölgy verekedni akar a lila káposztáért. Kint egyébként volt már ilyenben részem, több bolti verekedést is láttam. Csak itthon ezt nagyon furcsa volt átélni – tette hozzá Király Linda.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás