Hamarosan véget ér A Nagy Ő: ki nyeri el Tóth Dávid szívét?





December 5-én vasárnap este kezdődött a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor – A Nagy Ő. Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó két héten át minden hétköznap este kereste az igazit: hamarosan kiderül, kit választ.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.16.
a nagy ő

Pénteken – közel két hét izgalom után – végre kiderül, melyik csinos lány nyeri el Tóth Dávid kegyeit, ki lesz számára A Nagy Ő. A TV2 népszerű műsorában a világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó az igaz szerelmet keresi, és bár számos gyönyörű és izgalmas lány fordult meg körülötte az elmúlt napokban, szerda estére kialakult a top 3, kiderült, hogy kik közül választja ki Dávid az igazit. Összeállításunkban megpróbálunk utánajárni, kinek lehet nagyobb esélye a sztár szívének elnyerésére.

Annabella

A fiatal lány áll talán a legközelebb az olimpikon szívéhez. Az ékesszóló amorozó többször is tanúbizonyságát tette, hogy szimpatizál a 29 éves barna szépséggel. A csinos marketinges többször csókolózott Dáviddal, és közös programokon is részt vettek, amelyek során láthatóan közel kerültek egymáshoz, és vitathatlanul megtalálták a közös hangot.

Lovas Annabella – Szerelemfaktor: 80 százalék (Fotó: TV2)

Laura

A fiatal lány később került be a műsorba, ezért a többiek már a kezdetektől fogva féltékenyek voltak rá, ami nem is csoda, hiszen Dávid maga mondta el, hogy az első pillanattól kezdve megvolt köztük a kémia, és Laura áll hozzá a legközelebb. Kedden az első csók is elcsattant köztük, így a többiekhez képest elég gyors lépésekben haladnak, ami talán esélyessé teszi a csinos lányt Dávid szívének elnyerésére.

Szalai Laura – Szerelemfaktor: 75 százalék (Fotó: TV2)

Fanni

Dávidnak talán Fannival volt a legtöbb vitája, a kisgyerekes anyuka ugyanis roppantul féltékeny mindenkire, akivel Dávid ismerkedik. Az olimpikon legutóbb meg is mondta neki, hogy minden ilyen kirohanásával egyre távolabbra löki magától, Fanni azonban nehezen uralkodik magán. A kémia viszont jól működik kettejük között, többször csókolóztak, így ez akár össze is tarthatja őket.

Szatmári Fanni – Szerelemfaktor: 40 százalék (Fotó: TV2)

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás