Sarah Jessica Parkernek elege lett, kiosztotta a kegyetlen rajongókat





Az színésznőt egy fotó miatt szedik szét a rajongók, ahol ősz hajjal beszélget szintén ősz hajú férfi barátjával. De csak neki szólnak be a frizura miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.11.
öregedés

Interjút adott Sarah Jessica Parker a decemberi Vogue-nak, amelyben többek között az év végén érkező And Just Like That című Szex és New York-folytatásról is beszélt.

Nőgyűlölőnek nevezte a rajongókat a színésznő, mert a rajongók úgy néz ki, nem tudják elfogadni, hogy az ikonikus sorozat szereplői bizony öregednek, és ők sem tökéletesek.

„Ősz haj, ősz haj, ősz haja van, ősz haja van? Volt az a fotó, amelyen Andy Cohennel szerepeltem, neki teljesen ősz haja van, és az teljesen rendben van. Ha róla van szó, miért oké? Nem is tudom, mit mondjak erre. Főleg a közösségi médiára, ahol mindenkinek van valami mondanivalója. »Túl sok ránca van. Nincs elég ránca.« Szinte úgy tűnik, hogy az emberek nem akarnák, hogy rendben legyünk azzal, akik vagyunk, mintha azt akarnák, hogy nekünk igenis fájjon az, ahogy ennyi idősen kinézünk. Mindegy, hogy a természetes öregedést választjuk, és nem törekszünk a tökéletességre, vagy csinálunk valamit az arcunkkal, hogy jobban érezzük magunkat. Tudom, hogy nézek ki. Nincs választásom. Mit csináljak? Állítsam meg az öregedést? Tűnjek el?” – tette fel a kérdést Parker, aki erről a fotóról beszélt:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás