Kulisszatitok: szexisebbnek tartják az Elk*rtuk szereplőjét kócos fürtökkel

Rengeteg visszajelzést kap a nézőktől Szőke Richárd, az Elk*rtuk című politikai krimi szereplője. Amellett, hogy kérdéseket tesznek fel neki, az egyik legfurcsább megjegyzés a fiatal hölgyrajongóktól a frizurájával kapcsolatban érkezik. A Filmünnep kapcsán erről is mesélt lapunknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.12.
rajongó

Bokor Barna kollégám azzal ugratott, hogy én vagyok az a karakter, akit civilben nehezen ismernek fel a nézők, mert a filmben hosszú volt a hajam. Az egyik leglátványosabb tömegjelenetben ráadásul megvernek, és aztán már csak véraláfutásos arccal vagyok látható a vásznon, ezért nyilván nehezebb a mostani fazonomban felfedezni Attilát, akit a történetben alakítok” – mesélte nevetve Szőke Richárd, aki a közösségi oldalakon és élőszóban is rengeteg visszajelzést kap fiatalabb hölgyrajongóitól, hogy jól állt neki a hosszú haj, és kérik, hogy növessze meg civilben is.

Szőke Richárd a filmben egy kicsit kócosabb frizurával (Fotó: Megafilm)

Már nem is számolom, hogy hányan mondták, hogy vagányabb a hosszú haj. Fontolgatom is, hogy megnövesztem. Elárulom, Attila „ kócos frizurája” a sminkes stábnak köszönhető, hiszen az egy paróka volt, amit profi módon dolgoztak össze a saját hajammal”– árulta el a kulisszatitkot a Metropolnak a sármos színész, és elmesélte, hogy nagy örömére nemcsak a közösségi oldalakon találják meg őt a fiatalok, hanem a közönségtalálkozókon is sokan vannak.A huszonéveseket nem csupán a valós történet ragadja meg, de a film elképesztően látványos vizualitása, és a legmodernebb filmes technikákkal megvalósított jelenetek dinamikája is nagy hatással van rájuk” – osztotta meg a közönségtalálkozó tapasztalatait Szőke Richárd.

Szőke Richárd civilben rövid hajat visel (Fotó: Máté Krisztián)

Jó hír a fiataloknak és valamennyi filmimádónak, hogy ezen a hétvégén, a Filmünnep alkalmából péntektől vasárnapig a Cinema City mozijaiban féláron lehet megnézi a filmeket – köztük a már 115 ezres nézőszámot meghaladó Elk*rtuk című politikai krimit is. A jegyárak 900 forintnál kezdődnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás