Van, aki mindent elveszített: összegyűjtöttük a botrányos magyar sztárokat





A sztár is ember, aki elkövethet hibákat. Magyarországon sincs ez másként, mint külföldön. Összeállításunkban felidézzük az elmúlt évek legnagyobb botrányait.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.10.08.
múltidézés

Damu Roland

A színész éveken át a Jóban Rosszban egyik főszereplőjeként volt látható a képernyőn, ám 2010-ben minden megváltozott. Damu korábban is több botrányba belekeveredett, ekkor azonban kiderült, hogy egy veszekedés során bántalmazta a menyasszonyát, Tímeát. A fiatal nő sérüléseket szenvedett és összeomlott a verés után, Damu Rolandot pedig 2012. március 20-án 4 és fél év börtönbüntetésre ítélték Palácsik Tímea bántalmazása és nemi erőszak miatt. A büntetés letöltését 2012 áprilisában kezdte meg és 2015 áprilisában fejezte be. Azóta sem tudott visszatérni a rivaldafénybe, ráadásul a börtönévek alatt köttetett házasságából született kislányát nem látogatja, és anyagilag sem támogatja.

Fotó: Metropol/MG

Hujber Ferenc

A színész sosem titkolta, hogy nem veti meg az alkoholt, 2017-ben pedig kiderült, hogy a kábítószerrel is szoros kapcsolatban áll. Otthoni marihuánafogyasztás miatt 322 ezer forintos büntetést kapott, és a renoméján a hírhedt Mokka-interjúk sem javítottak. Két alkalommal is különös állapotban állt kamerák elé a TV2 reggeli műsorának élő adásában, és összefüggéstelenül beszélt. Hujber ezután külföldre költözött, újranősült és megszületett a harmadik gyermeke. A színházak és filmrendezők nem kapkodnak érte, így a színész azóta civil munkával keresi a kenyerét.

Fotó: Metropol/MK

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezető az ATV-n készített furcsa hangvételű interjút egy politikussal, ami után közös megegyezéssel távozott a csatornától. Ezután a TV2 Ázsia Expressz című műsorában tűnt fel, ahol eleinte nem váltotta ki a nézők szimpátiáját. A külföldi kaland során azonban megismerkedett az egyik stábtaggal: Krishan Dangwal elrabolta a szívét, és az esküvővel sem vártak sokáig. A jógaoktatóként dolgozó férfi azóta Magyarországra költözött, Zsuzsa pedig boldogabb és sikeresebb, mint valaha. A Farm VIP2 műsorvezetőjeként láthatták a tévében, most pedig a TV2 Dancing with the Stars című műsorában mutatja meg a tánctehetségét.

Fotó: TV2

Stohl András

A színész először 2002-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, amit szerencsés módon maradandó problémák nélkül élt túl. 2010 májusában azonban óriási hibát követett el: egy buliból tartott hazafelé ittas állapotban, amikor balesetet okozott, aminek során többen megsérültek. A helyzetet súlyosbította, hogy Stohl a helyszínre hívta az akkori kedvesét, Ancsikát, kérve, hogy a nő vállalja magára a következményeket. Stohl végül jogerősen tíz hónap börtönbüntetést kapott, amit le is ült. Szabadulása óta tisztességesen él, a TV2 több műsorát is vezette, és a színészi pályája is a csúcson van. A közvélemény megbocsátott neki.

Fotó: TV2

Curtis

A rapper éveken át komoly drogproblémákkal küzdött. Saját bevallása szerint körülbelül százmillió forintot költött el a tiltott szerekre, amelyek miatt a karrierje is veszélybe került: nem ment el a Majkával közös koncertjére, aminek komoly következménye lett. Majka kitálalt a barátja kábítószer-problémáiról, és kitette az együttesből a rappert. Curtis ezután elvonóra ment, és azóta botrányoktól mentesen éli az életét. A napjait azonban megkeseríti, hogy a bátyját gyanúsítják a Katzenbach-gyilkossággal, így az utóbbi hónapokban a rapper ismét negatív esemény miatt került reflektorfénybe.

Fotó: Metropol/SZL

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás