Kollányi Zsuzsi nem tréfál, egy percre sem hagyja magára a kisfiát





Zsuzsi háromgyerekes anyaként úgy véli, a szoptatás a legjobb és legtermészetesebb módja annak, hogy táplálja gyermekét. Ebben pedig az sem akadályozza, ha éppen egy koncerten van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.09.
nagycsalád

Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogyan oldja meg az ilyen helyzeteket.

Majkáékkal való szakítása után úgy érezte, új utakon kell járnia, de elveszettnek semmiképp nem érezte magát. Sőt, a nagycsalád adta pörgés és a gyerekek körüli teendők mellett, még ha a zenére talán kevesebb is az ideje, hisz az intuícióiban! Úgy véli, nem abból a fából faragták, hogy csak egy helyben üljön. Zenészbarátokból már hónapokkal a szakítás előtt összeállította a saját formációját, és a közel kétórás, csak saját dalokból álló repertoárral idén nyáron már végigturnézták a szezont. Ebben az sem akadályozta meg, hogy tavaly szeptember 28-án megszületett a harmadik fia.

A szürke hétköznapokból időnként jól esik kitörni egy édesanyának is, erre alkalmas akár egy rendezvény, ahol lehet pózolni

Bogdánt egészen korán belevittem a showbusiness-be, komfortosan mozog benne, és őt is mindenki imádja. Mondjuk, annyira nem lep meg. Mint ahogy az sem, hogy épp úgy, mint az ikrek, odavan a zenéért. Csodálatos dolog a gyermek, és minden élményemet, amit csak lehet, meg szeretném osztani velük!” – kezdte Kollányi Zsuzsi, akit egyéves kisfia is elkísér a koncertekre.

Bogdán babát egy nagyobb koncerten egy speciális fülessel védi a zajszennyezéstől (Fotó: Instagram)

„Bogdán nagyon türelmes és nyugodt baba. Van egy fülese, ami arra szolgál, hogy megvédje őt a nagy zajtól. Nyár végén volt egy nagyszínpados fellépésem, oda például magamra csatoltam őt, így kísért el fellépni. Az érdekessége az volt annak a napnak, hogy valamiért több sztár is azt gondolta, hogy elhozza kisgyermekét, és jót nevettünk egy „popbölcsi” ötletén. Nem minden koncert bababarát, és időnként nem szerencsés gyereket rendezvényre vinni, ha kell, segítséget kérek. Hála Istennek, a férjem nagyon jól elboldogul a három fiúval” – hangsúlyozta Zsuzsi, aki ha teheti, magával viszi a kisfiát. Attól sem riad vissza, ha egy koncert előtt vagy után meg kell etetnie őt.

„Nyilván az ember próbál felkészülni arra, ha fellépésre kell menni, ugyanakkor Bogdán napirendjét is próbálom betartani. Ha a koncert idejére esik az etetés, igyekszem megoldani a szoptatást a fellépés előtt vagy az előadás után a színpad mögött. Mivel nagyon fontosnak tartom az anyatejes táplálást, nem is kérdés számomra, hogy bármerre is járjak, ilyen módon tápláljam a kisfiamat. Egy forgatáson például a ruhát a felvétel végére rendszerint mellben „kinövöm”, ilyenkor alig várom, hogy Bogdán segítsen rajtam az öltözőben” – meséli nevetve az énekesnő.

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás