RETRO RÁDIÓ

Kiderült, Gabriela Spanic nem nézi Andrei Mangra és Tóth Andi táncát

A Paula és Paulina című telenovella főszereplőjének fenekestül felfordult az élete, a részleteket az egykori partnere mesélte el.Megosztás
Szerző: metropol
2021.10.12. 13:15
barátság

Egy évvel ezelőtt a Dancing with the Stars első évadában Gabriela Spanic volt a sztárvendég, aki az utolsó adásig menetelt táncpartnerével, Andrei Mangrával.

A színésznőt az adások alatt sorra érték a csapások, Andrei mindvégig Gaby mellett állt, mindenben támogatta őt. Az első széria alatt kettőjük között nagyon jó baráti viszony alakult ki, amit a mai napig ápolnak.

A TV2-n idén is folytatódott a nagyszabású műsor

Andrei a második show-ban új partnernőt kapott, egész pontosan Tóth Andit, akik eddig minden előadásukkal felszántották a táncparkettet. A múlt szombati műsor után a Ripost interjút készített Andreijel, aki egy kérdés után elmesélte, hogy Gaby miért nem követi mostani táncait.

Elképesztő, milyen nagy az összhang Andi és Andrei között, zseniális párost alkotnak Fotó: Ripost/Máté Krisztián

Gaby jelenleg egy beköltözős valóságshow-ban szerepel, egész pontosan a mexikói Big Brotherben, ezért sajnos nem látja, mit művelünk Andival a parketten. Tudjátok, milyen körülmények között van most, be van zárva egy házba, ahol nyilván nincs TV2” – nevetett Andrei, majd hozzátette, néhány hónapja azért beszélt a színésznővel.

Nyár elején lehetett, hogy beszéltünk, miután kiderült, hogy indul a Dancing with the Stars második szériája. Azt mondta, hogy nagyon szorít nekem és Andinak. Remélem, visszanézi majd a videóinkat” – mondta a lapnak Mangra.

A profi táncos a lapnak azt is elárulta, egyáltalán nem ütötte szíven, hogy múlt szombaton nem ők kerültek a zsűrilista első helyére. Szerinte a legfontosabb, hogy imádnak együtt táncolni Andival, és szombatról szombatra feszegethetik a határaikat és kiléphetnek a komfortzónáikból.

Ezeket olvastad már?
Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás