Stohl András újabb részleteket árult el lánya esküvőjéről, jöhet a nagypapaság?





A múlt hétvégén büszkén kísérte az oltár elé Stohl Lucát az édesapja. A színész már nagyon várta a pillanatot, hogy férjhez adhassa az elsőszülött lányát. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.09.
boldogság

A világ összes édesapja arra vágyik, hogy egyszer, egy szép napon oltár elé vezethesse a lányát. Stohl Andrásnak ez az álma a hétvégén teljesült, az elsőszülött gyermeke, Stohl Luca táncművész-műsorvezető szűk családi és baráti körben végre kimondta a boldogító igent. Hogy miért végre? Mert már az egész família izgatottan várta, hogy eljöjjön a nagy nap. Stohl Luca hét éve él boldog párkapcsolatban egy férfival, akit eddig még sosem mutatott be a nagy nyilvánosság előtt. A rejtőzködés érthető, nyilván nem szeretnék, hogy a közösségi oldalakról idegen emberek szóljanak bele a kapcsolatukba, véleményezzék azt, esetleg az utcán fotózzák őket, ha éppen sétálni indulnak. Luca ezért titokzatos módon csak „B”-nek nevezi a férjét, akit a híres apósa, Stohl András természetesen régóta ismer. A két férfi kapcsolata kiváló, ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy András széles mosollyal kísérte az oltárhoz a legidősebb gyermekét, boldogan és mindenféle aggodalom nélkül, a szokásoknak megfelelően adta át őt a vőlegénynek.

A hírek szerint az esküvő és az azt követő lagzi is nagyon jól sikerült, Stohlék népes mozaikcsaládja felszabadultan mulatott a táncparketten. Ott volt András összes gyermeke, a menyasszonyon kívül: Rebeka, Franciska és Andris is. Nem kérdés, hogy Stohl András ebben a közegben, a szerettei gyűrűjében érzi igazán boldognak magát.

„Luca egyszerûen gyönyörû volt” – mondta meghatódva a színész Fotó: Bors

Luca egyszerűen gyönyörű volt, csodálatos percek voltak, amíg az oltárhoz kísértem – mondta a Bors megkeresésére Stohl András. – Jó szívvel adtam át a férjének, csodálatos párja van, csak jót mondhatok róla. Nyilván nem ért minket váratlanul a hír, hogy lagzi lesz – folytatta Stohl arra a kérdésünkre válaszolva, hogy mire gondolt, amikor kiderült, Luca férjhez megy.

– Ideje volt már ennek a dolognak, hiszen hosszú évek óta alkotnak egy párt. Nem sürgettük, de vártuk a napot – tette hozzá.

Amikor a művésztől azt kérdeztük – bár még nincs aktualitása, de hamarosan lehet –, hogy felkészült-e arra, hogy nagypapa lesz, és ha igen, milyennek látja ebben a szerepben magát, felnevet.

Hát… Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom.

Fiatal apukaként Buci – Luca itt copfos kislányként Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Tündéri hobbi: Radics Gigi elárulta, mit szeretnek legjobban a kislányával közösen csinálni

Komoly, ami kiderült! Ezért nem tud aludni éjszakánként a magyar színésznő

Komoly, ami kiderült! Ezért nem tud aludni éjszakánként a magyar színésznő

„Meghalt” – Tóth Andi zokogásban tört ki a tragikus hír hallatán

„Meghalt” – Tóth Andi zokogásban tört ki a tragikus hír hallatán

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás