„Akárhány oltás is kell hozzá, csak tudjak utazni a fiamhoz” – az anyaság az első Polgár Tünde számára





A vlogger Polgár Dani egy New York-i egyetem ösztöndíját utasította vissza, hogy Hollandiába költözhessen. Tünde most egy hétre kiköltözött a fiához.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
Polgár Tünde

Komoly változást hozott az ősz Polgár Tünde életében. A híresség ugyanis útnak indította szeretett fiát, Danit, aki idén ősztől egy rangos hollandiai egyetemen folytatja felsőfokú tanulmányait.

Súlyos döntés

A vlogger fiatalemberről sokáig az a hír járta, hogy a filmes szférában képzeli el a jövőjét, azonban Dani kicsit változtatott a tervein.

– Dani ösztöndíjat kapott az egyik leghíresebb New York-i egyetem filmes szakára, azonban megváltoztatta a döntését és Hollandiába megy üzleti szakra. A filmes terveiről nem mondott le, de sokkal inkább a háttér és szervezési feladatok érdeklik, mondjuk a producerkedés. Örülök a döntésének, egyrészt rengeteget tanulhat itt, másrészt legalább közelebb marad a járvány alatt, egy óceánt most sokkal nehezebb lenne átszelni – mesélte Tünde.

Megviseli a költözés

Tünde számára mindig is az anyaság volt az első, így nem meglepő, hogy nehezen viseli a leválást szeretett fiáról, akit személyesen kísért ki Hollandiába.

– Egy hétig itt leszek vele, segítek berendezkedni az itteni életére. Amikor csak lehet hazajön vagy mi jövünk hozzá Árpival. Remélem a járványhelyzet lehetővé teszi, akárhány oltás is kell hozzá, csak tudjak utazni a fiamhoz. Azt érzem, a szívem néha majd széthasad, nemrég még kicsi fiú volt, most meg kész férfi. Egy anya az élete végéig félti a gyerekét, mondtam is neki, hogy ha nem veszi fel a telefont, gyalog vágok neki a 2000 kilométer útnak – mondta Tünde.

Az oktatás kitörés

A sztár anyai kötelességei mellett továbbra is a hátrányos helyzetű embereken igyekszik segíteni. A tavalyi évhez hasonlóan, idén a SULIPAKKOLJ program keretein belül igyekszik több ezer hátrányos helyzetű gyermek iskolakezdését megkönnyíteni. A híresség mindenkit arra biztat, hogy amivel csak tud, segítsen a fiataloknak, ugyanis ő az élő példája, hogy igen mélyről is megvalósíthatjuk az álmainkat.

– Kislányként tudtam, hogy nekem a kitörési lehetőségem a tanulás lesz. Édesapám egyedül teremtett meg mindent nekünk, de volt olyan, hogy az iskola segítette a kirándulásunkat vagy a tanulmányainkat. Igyekeztem meghálálni a gondoskodást, igazi stréber voltam. A mostani gyűjtés alatt megint olyan helyeken jártam, ahol a mindennapi betevő falat is gondot okoz, nemhogy füzetet vagy tollat vegyenek – mesélte Tünde, aki hozzátette; most vasárnapig lehet adományokat küldeni a SULIPAKKOLJ honlapján.

(Fotó: Bors)

 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás