Liptai Claudia bevallotta, mi a terve a fiatalság megtartása érdekében





Kendőzetlen őszinteség! A műsorvezető nem kertelt, hogy ha a mostani módszerek már nem hatnak, akkor drasztikus lépéseket is tesz majd az ügy érdekében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.27.
sokkoló őszinteség

Liptai Claudia igyekszik folyamatosan képezni magát, ami azt jelenti, hogy mindig talál valami új hobbit, amit kitanulhat. Szerinte az tartja őt fiatalon, hogy mindig keresi az újdonságokat az életben, amik később segítik a fiatalsága megtartásában.

„Ilyen volt mostanában a kertészkedés. Elkezdtem zöldségeket, gyümölcsöt termeszteni, és most boldoggá tesz, hogy érik a paradicsomom. Ez és persze a négy és fél éves fiam karbantart, nem hagy megöregedni” – mesélte a Story magazinnak Claudia.

Az öregedéssel kapcsolatban pedig azt sem félt elárulni, hogy ha úgy esik majd, akkor felveszi majd a kesztyűt az idő múlásával szemben. El tudja képzelni, hogy akár szépészeti beavatkozáson is részt vegyen, hogyha úgy hozza a sors.

„Bár bevallom őszintén, amennyire nem rázott meg az, hogy előbb harminc-, aztán negyvenéves lettem, annyira vár még rám egy sokkoló pillanat majd, az ötven. Most kell tudnom okosnak lenni, és nem megijedni attól, hogy már hiába alszom ki magam, az arcom kialvatlan marad, és a ráncaim sem simulnak el. Ha ez ellen lehet tenni, tenni fogok, mert nem szeretnék a több ezer éves Tutanhamon fáraóra hasonlítani öt év múlva. De nem esem túlzásba, szeretném megőrizni a saját arcomat” – tette hozzá Magyarország egyik legismertebb televíziós karaktere.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás