„Miami Vice-hangulatnál” – Kelemen Anna újabb megdöbbentő témában foglalt állást





Az egykori pornósztárról ismert tény, hogy szeret az Instagramján véleményt nyilvánítani és most is ez történt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.27.
furcsa vélemény

Kelemen Anna követői egy picit mindig kapnak okot a ledöbbenésre, hiszen az expornós gyakran formál sokkoló dolgokban véleményt. A legújabb posztjában például a szoláriumok és önbarnítók eddig nem nagyon vitatott negatívumát emeli ki. Szerinte ugyanis sokkal szebb a fehér bőr, hiszen az sokkal arisztokratikusabb a „Miami Vice-hangulatnál”.

„Amúgy mi a véleményetek a fehér bőrről? Mostanság mindenki kenegeti magát különféle önbarnítókkal, aztán majd úgyis pár éven belül kiderül jól tette-e, már aki teszi, de végül is fizetőképes kísérleti alanyként engem nem zavar, bár pár éve már abszolút a whitening került a fókuszba, mégis úgy érzem a Miami Vice-hangulat uralkodik a tömegeken!” – írta Anna, aki egészen másképpen gondolkozik a fehér bőrről, mint az átlag.

„Tény, hogy én nem vagyok tömeg, a fehér bőr arisztokratikus és elegáns és ha jobban megnézitek a képet látható, hogy a falhoz képest egyáltalán nem vagyok fehér, kikérem magamnak, ez egy alabástrom szín‼️” – mondta, miközben talán ő maga is megkönnyebbült, hogy nem teljesen falfehér a testszíne.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás