RETRO RÁDIÓ

Ez Csongrádi Kata kirobbanó formájának a titka - Videóval

Búslakodás helyett termékenyen töltötte az elmúlt másfél évet Csongrádi Kata. Az énekesnő nem fordult magába a pandémia alatt sem, sőt: egy lemeznyi új dalt írt, miközben odafigyelt arra, hogy ne csak a külseje maradjon a régi, de a mentális egészségét is megőrizze.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.08.16. 13:30
csongrádi kata videoklip Egészséges életmód

Hihetetlen formában van Csongrádi Kata. A népszerű énekesnő jól tudja, amit sokan tagadni próbálnak: a kor csak egy szám, ő pedig rendkívül hálás az éveiért és azért, hogy a mai napig szárnyal a karrierje. Elmúltam annyi című új videoklipjében épp erről énekel, miközben azt üzeni; esze ágában sincs a múlton merengeni, csak a jövőbe néz. A videoklipben ráadásul jól látszik, hogy az énekesnő nem sokat változott az elmúlt évek során; formás alkatát sokan megirigyelhetik.

– Nem tagadom, rengeteget teszem azért, hogy testileg és lelkileg is egészséges maradjak. Évek óta szigorú életmódot követek: a cukrot és a fehér lisztet elhagytam. Méregtelenítő étrend szerint táplálkozom, és a mindennapi mozgás sem maradhat el. Az öt tibet nevezetű jógagyakorlatokat végzem már több mint húsz éve. Ez a csontrendszert, ízületeket tartja karban, és nagyon hatásos. Testileg és lelkileg is tréningezem magam minden nap, és ez így volt a pandémia alatt is. Ahelyett, hogy magamba zuhantam volna, igyekeztem pozitívan szemlélni a helyzetet. Ennek köszönhetően egy albumra való dalt írtam, ami hamarosan megjelenik, emellett pedig az egyik tévécsatornán vezettem műsort, ahová olyan szakembereket hívtam, akik a nézőknek is segítettek a mentális egészségük karbantartásában – mondta el a Metropolnak Csongrádi Kata.

Az énekesnő nemrégiben Horvátországba utazott, ahol a pihenés mellett az Elmúltam annyi című dal videoklipjének néhány jelenetét vették fel.

– A dalt korábban – videoklip nélkül – már megosztottam a rajongóimmal, és nagy örömömre sikere van. A szöveg kissé ironikus: az ember nem változtathatja meg az életkorát, de az mindenkinek a saját felelőssége, hogyan megéli a múló éveket. Örüljünk annak, amennyit megéltünk már, mert a sok szép emlék mellett ez olyan élettapasztalatot jelent, ami segít abban, hogy egyre jobban és jobban éljük az életünket ezen a Földön.

Kata természetesen nem oltás nélkül utazott Horvátországba. Még időben megkapta a koronavírus elleni oltást.

– Két dózisú vakcinát kaptam, mellékhatásokat nem tapasztaltam. Jól érzem magam, de ha a háziorvosom úgy véli, hogy szükséges, a harmadik oltást is felveszem.

Ezeket olvastad már?
Bochkor Gábor így reagálna Sáfrány Emese helyében: „Váltig tagadnék!”

Bochkor Gábor így reagálna Sáfrány Emese helyében: „Váltig tagadnék!”

Eddig titkolta, óriási veszteség érte Görbe Nórát

Eddig titkolta, óriási veszteség érte Görbe Nórát

Tóth Andi: „Meg lehet venni rólam a gyöngyöket”

Tóth Andi: „Meg lehet venni rólam a gyöngyöket”

„Ha hétfő, akkor takarítás, rend a lelke mindennek” – Tisztaságmániájáról vallott Horváth Gréta

„Ha hétfő, akkor takarítás, rend a lelke mindennek” – Tisztaságmániájáról vallott Horváth Gréta

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás