Megdöbbentő videó: Meghan apja pert indít a hercegi pár ellen

Thomas Markle videóüzenetben közölte a sokkoló hírt, az unokáit akarja.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.23.
botrány

Az nem titok, hogy Meghan és édesapja kapcsolata nagyon megromlott az elmúlt években. Thomas ugyanis annak idején fotókat szivárogtatott ki és adott el jó pénzért a lesifotósoknak a hercegi pár esküvőjéről.

A hercegi esküvő előtti napokban végleg megszakadt Markle papával a kapcsolata, és azóta csak üzengetnek egymásnak a médián keresztül.

Mint arról korábban beszámoltunk, a hírhedt Oprah-interjút követően a hercegné édesapja, Thomas vette kezébe az irányítást, és egy kézzel írt levelet juttatott el Oprah Winfrey házába. Ennek az apropója pontosan az az interjú, amit Harry és Meghan adott a népszerű műsorvezetőnek. Thomas ugyanis szeretné elmesélni a saját szemszögéből, hogy milyen a kapcsolata valójában a lányával. A levélben arra kérte Opráht, hogyha kíváncsi rá, akkor keresse fel őt.

Thomas most a FOX News-nak adott interjút mexikói otthonából, és bejelentette, hogy pert indít Meghan és Harry ellen. Egyrészt szeretné bebizonyítani, hogy ő nem maga az ördög, ahogy a lánya és a veje beállítják a sajtóban. Másrészt azt akarja, a bíró kényszerítse Harryéket, hogy vigyék látogatóba hozzá a gyerekeiket. Thomas ugyanis még nem találkozhatott sem Archie-val, sem Lilibet Dianával, és ez nagyon fáj neki.

Markle az interjúban azt is megemlítette, hogy nem csodálkozik azon, amit a kisebbik lánya művel. Ugyanis amikor a 12 éves Meghant magával vitte az Emmy-gálára, a lánya a vörös szőnyegen kijelentette, hogy ő is híres akar lenni. Azóta pedig csak ez érdekli, mindenre képes, hogy minél ismertebb legyen, és ebben a missziójában nem akadályozhatja meg sem ember, sem isten. A döbbenetes videóinterjút IDE KATTINTVA nézheted meg.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás