Csendben ünnepelte születésnapját a legendás magyar színész

Szűk körben ünnepelte a 83. születésnapját Koncz Gábor. A színész igazi régi vágású úriember, aki nem szereti a magamutogatást, ellenben imádja a vadászatokat és a természetet.Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.07.22.
koncz gábor

A napokban ünnepelte a születésnapját Koncz Gábor. A színész nagy ajándékot kapott a sorstól, hiszen lányai, unokái és barátai körében tölthette a jeles napot, habár ünnepelni nem szokott.

Nyugodt buli

Sosem szerettem a születésnapomon nagy bulit tartani, ifjúkoromban sem. Az önmagam ünnepeltetése nem az én stílusom. Persze, a családom és a barátaim, vadásztársaim azért megköszöntöttek, ami nagyon jólesett – mondta el a Metropolnak Koncz Gábor, aki egyébként sem kedveli a hivalkodó embereket.

Heti meghívók

Minden héten kapok valamilyen gálára, ünnepségre meghívót, de nem megyek el. Az ilyen események jórészt a magamutogatásról szólnak, én pedig nem szeretem a magamutogató, felszínes embereket.

Példátlan életművét méltatják a legendának – Fotó: Világgazdaság

Életmű-kiállítás

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész életművéből nemrégiben kiállítás nyílt a Nógrád megyei Mohorán, a Tolnay Klári Emlékházban. A tárlat a születésétől napjainkig mutatja be Koncz Gábor életét.

Évente két szarvas a kvótája a színésznek

Ami a legjobban kikapcsolja Koncz Gábort, az mégiscsak a vadászat. A különleges hobbit még az édesapja által szerette meg kisgyerekként, a rajongása pedig a mai napig kitart.

Évente legalább két szarvast lövök, amiből itthon pörköltet és kolbászt készítek. Van egy füstölőm a kertben, abban füstölöm a kolbászt. De a vadászat legjobb része számomra nem ez, hanem az, amikor órákig, akár fél napig is csendben ülök a lesen és hallgatom a természetet. Néhányan kérdezték már, hogy nem unatkozom-e ilyenkor? Nevetséges! Nincs jobb, mint figyelni a természetet és hallgatni a hangját. Az intelligens ember egyébként sem unatkozik soha! – fogalmazott a színész.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás