Meglepő fordulat: Kiderült, kik a Diana mellett álló gyerekek - Videó!

Átadták Diana hercegnő szobrát, amivel kapccsolatban végre az is kiderült, hogy pontosan mit is ábrázol.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.03.
egyetemesség

Diana hercegnő most lenne 60 éves és ez alakalomból szobrot állítottak neki a Kensington-palota kertjében. A kiskörű eseményen mindössze csak a család egy-két tagja vett részt, de a hercegnő mindenképpen nagyon boldog lenne, hiszen fiai jól kijöttek egymással ezidő alatt. Harry és Vilmos herceg együtt voltak jelen és kedélyesen elnevetgéltek, mintha nem is lenne közöttük semmi feszültség - írja az express.co.uk.

Megható fotón mutatta be a család a szobrot: Az anya előtt áll a két fia, és egymást nézik.

Ma, édesanyánk 60. születésnapja alkalmából, a szeretetére, az erejére és jellemére emlékezünk - azokra a tulajdonságokra, amelyek jót tettek az egész világon, és számtalan életet tettek jobbá. Minden nap azt kívánjuk, bárcsak velünk lenne, és reméljük, hogy ezt a szobrot örökre az életének és örökségének szimbólumaként fogják látni. Köszönet Ian Rank-Broadley-nak, Pip Morrisonnak és csapataiknak kimagasló munkájukért, azoknak a barátoknak és adományozóknak, akik segítettek ennek megvalósulásában, és mindazoknak a világ minden táján, akik életben tartják édesanyánk emlékét” - írta a királyi család Facebook-oldalára Harry és Vilmos herceg nevében.

https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy/photos/a.170672256287946/4359062624115534/?type=3

De mit jelképez a három gyerek Dianával?

Az emlékmű a walesi hercegnőn kívül 3 gyereket is megformál, aminek a Kensington-palota beszámolója alapján nagyon különleges jelentése van.

Diana, walesi hercegnő alakját három gyermek veszi körül, akik a hercegnő munkájának egyetemességét és generációs hatását képviselik. A kinézete az élete utolsó időszakán alapult, mivel bizalmat szerzett humanitárius ügyekért felelős nagyköveti szerepében, és célja karakterének és együttérzésének közvetítése volt” - árulták el.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás