Utcára került Csonka András, itt töltötte az éjszakát





Álmaiban sem gondolta volna Csonka András, hogy egy keményen átdolgozott nap után nem egy puha ágyban, hanem az autójában kell álomra hajtania a fejét. A színész banális tévedés miatt kényszerült az utcára – igaz, csak egy éjszakára.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.29.
baki

Szerencsétlenül alakult a kedd estéje Csonka Andrásnak. Egy apró figyelmetlenség miatt nem tudott a Szegeden kivett lakásában nyugovóra térni, így jobb híján az autójában töltötte az éjszakát. A színész nagyon higgadtan és viccesen állt ehhez a nem mindennapi esethez.

Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem mű­ködött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol – mesélte András a Borsnak.

A közelben lévő hotelben megpróbált egy szobát kivenni, de sajnos telt ház volt a nyári szezon miatt. – Fáradt is voltam és már nem akartam felkeresni a többi hotelt a városban. Ezért gondoltam ar­ra, hogy az estét az autóban töltöm, ilyen még úgysem történt velem – nevetett Csonka. – Na­gyon keveset, mindössze két órát tudtam aludni, mert kényelmetlen volt, és csak háton lehet feküdni az autóban.

Reggel hétkor a lakás tulajdonosa azonnal jelentkezett a színésznél, hogy bocsánatot kérjen és beengedje a lakásba. András nem volt mérges, sőt úgy gondolja, egy új élménnyel gazdagodott.

A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház lakóit felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik, és nem is fogok ilyenkor egyetlen embert sem zavarni – mesélte a lapnak Pici.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás