Most érkezett! Vádat emeltek Árpa Attila ellen

A színész otthonában még 2018-ban találtak porállagú szert.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.27.
tárgyalás

A vád szerint baráti összejövetelekre is jutott a kábítószerből. A Fővárosi Főügyészség 5 férfival szemben szabadságvesztés büntetést indítványoz, köztük van Árpa Attila is – írja a Blikk.

Vádat emeltek Árpa Attila ellen – Fotó: Bors

A lap úgy tudja, a vádirat szerint egy 33 éves férfi 2017-től kokainnal és ectasyval kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki 2018-tól saját magának és a baráti-ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, és utóbbival azt forgalomba hozta. A 49 éves férfi 2019 márciusában 35 és 37 éves ismerőseit bízta meg, hogy vegyenek kábítószert egy ilyen összejövetelre. A két férfi a kokaint be is szerezte, és el is indultak volna megbízójukhoz, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer bűnözés elleni nyomozói elfogták őket, majd rajtaütöttek az összejövetelen is. A vádirat szerint egy 36 éves szír állampolgár is kereskedett kokainnal, aki szintén adott el a 49 éves férfinak, amelyet egyes esetekben a később elfogott 35 éves férfi szállított.

Árpa Attila 2018 tavaszán éppen baráti összejövetelt tartott otthonában, amikor megjelentek nála a rendőrök drogkereső kutyákkal felvértezve, majd pedig ismeretlen eredetű, porállagú szert foglaltak le.

Az ügyben egész sokáig csend volt, aztán 2021 májusában a két éve tartó nyomozást lezárta a rendőrség, öt embert gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel, köztük Árpa Attilát is.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás