Tom Cruise totál kiakadt, a koronavírus őt sem kímélte

A filmsztár már nem először viselkedett elviselhetetlenül a stábtagokkal. Most éppen amiatt őrjöngött, hogy sokuknak pozitív lett a koronavírus tesztje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
dühroham

A Mission: Impossible 7 forgatásán több ember koronavírus-tesztje pozitív lett. Ezen húzta fel magát Tom Cruise, akit a helyzettel szembeni tehetetlenség csak még inkább ingerel. Mást viszont nem tud csinálni, ő is 14 napos karanténba vonult.

Fotó: AFP

Előfordulhat, hogy ő is megfertőződött, amikor az egyik jelenetet egy éjszakai szórakozóhelyen több táncossal és díszletessel leforgatták, akiknek később pozitív lett a koronavírus-tesztje. Most neki is kerülnie kell a másokkal való érintkezést, miközben megfigyeli, megjelenik-e nála a betegség jele - írja a pagesix.com. A film készítése enélkül is csúszásban volt, így pedig csak jobban lelassultak a munkálatok. Végül az egész stáb karanténba került.

Tom Cruise korábban már kiakadt azokra a stábtagokra, akik nem ügyeltek a távolságtartásra. Decemberben is volt egy balhéja, és azóta a feszültség egyre csak növekszik. Akkor több stábtag úgy is döntött, kilép, és nem forgat vele többet.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás