Ilyet még nem láttál! Videóklipben hasít Gundel Takács Gábor





A Magyar Olimpiai Bizottság frissen kinevezett kommunikációs vezetője szakértőként is részt vett a dal születésében, ami feltehetőleg az új induló lesz a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságnak.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.06.07.
Hajrá Gundi!

Nagy Szilárd és Ragány Misa legújabb klipjében tűnik fel Gundel Takács Gábor. A népszerű tévés örömmel mondott igent a váratlan feladatra, kedves régi ismerőse kérésének tett eleget.

Régi barátság

Szilárddal régről ismerjük egymást. 2007-ben A Társulat című műsorban szerepelt, aminek én voltam a műsorvezetője. Azóta is tartottuk a kapcsolatot, így amikor megkeresett, hogy szeretnék, ha szerepelnék az új klipjükben, nem mondtam nemet. A Mindenki szurkol című dal klipje úgy indul, mintha egy közvetítés kezdete lenne, én konferálom fel őket az elején. Külön jól esett, hogy az én véleményemet is kikérték a munkafolyamat során. Remélem, a közönség is elégedett lesz az eredménnyel, főleg, hogy most mindenki futball-lázban ég – utalt a közelgő Európa-bajnokságra Gundel Takács Gábor.

Élvezte a közös munkát Gundel a zenészekkel (Fotó: Metropol)

A másik oldalon

A Magyar Olimpiai Bizottság frissen kinevezett kommunikációs vezetője előtt izgalmas és eseménydús időszak áll: heteken belül a tokiói olimpiára utazik, ahol kommunikációs attaséként segíti majd a versenyzőket és a sajtó munkatársait.

– Rengeteg az elfoglaltságom, sok a kérdés az olimpiával kapcsolatban, szervezek, érdeklődöm, intézkedem, egyszóval pont belecsöppentem az események sűrűjébe – árulta el mosolyogva a műsorvezető, aki elárulta: bár sok a munka, nagyon élvezi a feladatait.

Új feladatok

– Jártam már olimpián kommentátorként, de sajtóattaséként most más jellegű és több feladatom lesz. Ügyelnem kell arra, hogy a média munkatársai megkapják, amiért érkeztek, de közben a sportolóknak is legyen idejük pihenni. Sokat olvasok mostanában arról, mit szabad és mit nem egy olimpián, hiszen egy ilyen eseményen számos szigorú szabálynak kell megfelelni, és nem csak a koronavírus miatt. A japán szervezők elmondása szerint a résztvevők nyolcvan százaléka be lesz oltva, ami a szakemberek szerint elegendő a nyájimmunitáshoz – fogalmazott Gundel Takács Gábor.

A videóklipet ma este 18 órától a szurkolók is meghallgathatják!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás