RETRO RÁDIÓ

Nehéz éven van túl Zalatnay Sarolta, anyagilag támogatja a lánya az énekesnőt

Zalatnay Sarolta számára sem volt könnyű az elmúlt év. Az énekesnő nagyon vágyik vissza a színpadra az imádott közönségéhez, és reméli, nyáron már erre lehetőséget kap ő és a zenésztársai is.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.05.17. 04:40
zalatnay sarolta koronavírus oltás

Nemcsak emberileg, anyagilag is komolyan megviselte az utóbbi több mint egy év Zalatnay Saroltát. Az énekesnő az ország legkeresettebb sztárjai közé tartozik még mindig, de fellépések híján bizony még egy ilyen kaliberű művésznek is gondot okoz a megélhetés.

Lánya segíti

Cini a bajban szeretett lányára, Nikire támaszkodhat, aki két éve költözött haza Angliából, és most egy egészségközpontban dolgozik, ezzel ő lett a kenyérkereső a kis kétfős családjukban.

– Most nincs más megoldás, Niki a családfenntartó, mert a tartalékok sajnos kezdenek kifújni. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Többek között ezért is remélem, hogy nyáron zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség! – fogalmazott az énekesnő.

(Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

Ilyen az élet

Már mindkét oltásán túl van, sőt, a védettségi igazolványát is megkapta Zalatnay Sarolta. A 73 éves énekesnőt így már semmi nem tartja vissza attól, hogy ismét színpadra álljon, és nagyon bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba és végigkoncertezheti a nyarat.

Már mindkét oltáson túl vagyok. Pfizert kaptam, a második adagot két hete, de bármilyen más vakcinával kiegyeztem volna. Mindenkit az oltás felvételére biztatok, mert már hosszú ideje tart a vírus miatti leállás. Kicsit el vagyok keseredve, amiért már egy éve ilyen nehéz az élet... Az éltető erő számomra a színpadon van, a közönség szeretetében, az éneklésben. Ez a járvány elvette tőlünk mindazt, ami jó és fontos volt számunkra. Szeretném most már visszakapni, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra színpadra állhatok – fogalmazott Zalatnay Sarolta.

Szerettei éltetik

Egy több mint 50 éve folyamatosan koncertező művész életében komoly törést jelent egy egyéves leállás, hiszen teljesen felborul a napi rutinja. A nehéz helyzetben az énekesnő a barátaiból, családjából és kisállataiból merít erőt és örömöt. Sok korabeli művész játszott el a visszavonulás gondolatával a pandémia alatt, azonban Cini hallani sem akar a pihenésről.

– Amint lehet, örömmel megyek koncertezni. Vágyom az élő zenére, a koncertek utáni bulikra, hiszen ez maga az élet! Bízom benne, hogy idén nyáron már elindul valami, és biztonságos körülmények között szórakoztathatunk – mesélte a Metropolnak az énekesnő.

 

Ezeket olvastad már?
Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás