Hármas szexben vett részt a híres popsztár, éppen ez okozta a halálát – Videó (18+)!

Egy férfi, egy nő és egy halott híresség, bár izgalmasnak indult az estéjük, végül tragédiába torkollott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.19.
tragédia

MC Kevin Brazília egyik legnagyobb neve a popszakmában, van olyan zeneszáma a YouTube-on, amelyet már több mint 220 millióan hallgattak meg. A 23 éves férfi jól akarta érezni magát egy könnyűvérű hölgy és egy szintén előadó barátja társaságában, ám a hotelben édeshármas szexbe csapott át a bulizás. Bármennyire is megdöbbentő, de éppen ez okozta a fiatal sztár halálát.

Az akció közben ugyanis az énekes kopogást hallott a hotelszoba ajtaján, ami miatt Kevin bepánikolt, mert azt hitte a felesége és egy ügyvéd áll az ajtóban, hogy rajtakapják a megcsaláson. MC Kevin, hogy a lebukást elkerülje, megpróbált az erkélyen lemászni és beugrani egy emelettel lejjebbi teraszra, de megcsúszott és a mélybe zuhant.

A furcsa légyott azért is különös, mert az énekes mindössze 3 héttel korábban kelt egybe feleségével Mexikóban.

A DailyMail közölt egy 18+-os felvételt is arról, hogy a teste a medence mellett fekszik a földszinten vérben úszva. Gyenge idegzetű olvasóink számára nem ajánljuk a felvétel megtekintését.

A mentők elszállították a helyszínről a lezuhant énekest, azonban az életét már nem tudták megmenteni. Egész Brazília gyászol, Instagram-oldalán, ahol több mint 10 millióan követték a fiatal rappert, sorra érkeznek a részvétnyilvánítások.

Egyik legismertebb slágerét MC Davi barátjával készítette el, több száz millió megtekintésnél jár.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás