RETRO RÁDIÓ

Csepregi Éva: Végre én is megkaptam a koronavírus elleni oltást!





A 67 éves énekesnő tavaly novemberben esett át a betegségen, fontos volt számára, hogy éljen a vakcina nyújtotta védelemmel, lassacskán pedig a régi életét is visszakapja.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.05.10.
Csepregi Éva koronavírus oltás

Nagy reményekkel várja az idei nyarat Csepregi Éva. A Neoton énekesnője novemberben esett át a koronavíruson, és bár a betegséget viszonylag enyhe tünetekkel átvészelte, a szövődményekkel meg kellett küzdenie.

Betegség után oltás

Hónapokig vérhígítót szedett, és sokáig a szaglása sem jött vissza egészen. Mostanra azonban teljesen jól érzi magát, és ezt csak fokozta, hogy nemrégiben ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Végre engem is beoltottak, aminek nagyon örültem! Természetesen amint lehetett, regisztráltam az oltásra, mert hiszem, hogy csak a vakcinával győzhetjük le a vírust.

(Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

Megkönnyebbült a sztár

– A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is. Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba. Hiszem, hogy ezek a szakrális helyek nem véletlenül épültek ott, ahol vannak, és feltöltődés, amit okoznak, semmivel sem összehasonlítható. – mondta el a Metropolnak Csepregi Éva.

Dübörög a Neoton

Az énekesnő csaknem teljesen visszakapta már a régi életét, a hivatása, a koncertek azonban nagyon hiányoznak neki.

Külön öröm számomra, hogy a Neoton tagjai is már mind megkapták az oltást, így a napokban, hosszú kihagyás után végre élőben is együtt próbálhatunk. Azt hiszem, az újratalálkozás igazi örömünnep lesz, hiszen rég nem voltunk így együtt. Online, interneten keresztül persze tartottuk a kapcsolatot, és videokamerán keresztül zenéltünk is együtt, de az nem hasonlítható a személyes találkozáshoz. Május 30-án lesz az első koncertünk, és teljes szívemmel remélem, hogy nyáron már veszély és korlátozások nélkül térhetünk vissza a színpadra és a régi életünkhöz – fogalmazott bizakodva Éva.

Neoton Csepregi Éva (Fotó: Máté Krisztián)

 





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás