RETRO RÁDIÓ

Terhesség korona idején: miért ne lehetne? Ezt bizonyítják a magyar sztárok





Egyre több sztár ismeri el várandósságát, amivel bizonyítják, a koronavírus alatt is lehet bátran gyermeket vállalni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.02.
terhesség

Polgár Kriszta az Intragram-oldalán jelentette be, hogy állapotos, de nem ő az egyetlen sztármami, aki elhatározta magát a gyermekvállalás mellett a koronavírus ellenére is. Egyre több ismert személy hozza nyilvánosságra, hogy ebben az igazán stresszes és bezártsággal is nehezített időszakban nem hagyják magukat, és igenis boldogsággal veszik tudomásul a várandósságukat.

Kriszta egy cuki családi képpel örvendeztette meg követőit, amin 2 fiával és férjével egy közös képen jelentik be: a család bővülni fog. A képen mindenki pólóján más felirat áll. Krisztié az anyuka-feliratos, párjáé az apuka-feliratos, a nagyobb tesóé a nagytesós, a kisebbén pedig áthúzva a legkisebb felirat, átírva a középsőre, és a kezében fog egy legkisebb feliratú body-t. A képhez egyszerűen csak annyit írtak: „ Már most szeretünk”.

Hódi Pamela is azokat a sztárokat erősíti, akik babát várnak 2021 elején. Pamela a második gyermekével terhes, akiről annyit már biztosan lehet tudni, hogy kislány lesz, de a neve még bizonytalan. A modell a közösségi oldalán kért segítséget a névválasztásban „Nem jutunk dűlőre a lánynevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat, amit még nem hallottunk, vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik” – a nevet azonban még titokban tartják kedvesével.

Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat. Persze ez függ attól, hogy mennyire hagy majd a baba edzeni” – árulta el Dér Heni a Sztorinak az első terhességéről, amit még 2020-ban egy Instagram-posztban osztott meg a követőivel.

Pintér Adrienn, ismertebb nevén Ada, még 2020 decemberében egy mókás képpel jelentette be második terhességét. Az Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amin férjével egymás mellett állnak, és ő eszik, párja pedig sört iszik, és egy „ ” feliratú pólóban van.

Most is elég rosszul voltam. Hányni nem hánytam, viszont hat héten keresztül, olyan 10–11-től este 8–9-ig voltam rosszul, ami azt jelentette, hogy ájulás, szédülés, émelygés, hányinger, a szagoktól azonnali fejfájás”– árulta el a terhességéről korábban az egyik televíziós műsorban, ami hasonlóan megterhelő, mint mikor két ikerfiával volt várandós (ők már 15 évesek).

Karsai Zita babája már hamarosan meg is születik, hiszen május elejére van kiírva a gyerkőc. Korábban elárulták, számukra nem volt kérdés, hogy szeretnék a babát. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nem voltam meglepődve. Mi már rögtön terveztük, számunkra nem volt kérdés, hogy akarunk-e gyereket, egyrészt, mert szeretjük egymást, másrészt mert azért ketyeg az a biológiai óra”– mondta egy novemberi beszélgetés során.

Martinovics Dorina terhességére igazán izgalmas módon derült fény, hiszen Dobó Kata kotyogta el véletlenül. „Kettőben, és pár hét múlva átveszem Martinovics Dorina szerepét a Teljesen idegenekben a Játékszínben, mert babát vár”– árulta el egy korábbi interjújában. Az örömhírt egyébként később a Radnóti Színház online felületén is megerősítették 2020 októberében.

Szalóki Ági már megkapta az oltást

A hétvégén sok kismama kapta meg az oltást, hiszen Merkely Béla bejelentette: a második és harmadik szemeszterben már kaphatnak a várandós nők a Pfizer/BioNTech-, a Moderna- és az AstraZeneca-vakcinákból. Szalóki Ági a Facebook-oldalán osztotta meg az ő történetét arról, hogyan kapta meg az első dózist.

Hát ez gyorsan ment. Ma kaptam a hírt egy kedves háziorvos barátomtól, hogy a Városmajori Szívklinikán már szombaton elkezdik a kismamák oltását. Próba-szerencse, hát odamentem. Épp az adatlapot töltögettem néhány kismamával együtt, mikor egy fiatal orvos vagy orvosjelölt odalépett hozzánk, és közölte, hogy tartsunk vele, mert Merkely professzor fogja beadni nekünk az oltást. Pfizer-oltást kaptam. Egy közös képet is kértem mellé. Beoltattam magam várandósan a 36. hétben, különös tekintettel arra, hogy állami kórházban szülök, ahol az orvosom covidos betegekkel is foglalkozik. Bízom az orvostudományban és a kutatók tudásában. Éljen Karikó Katalin! Éljen soká a kisfiam is, kérem a Jóistent, hogy legyen egészséges, erős, legyen boldog élete!Legyünk túl mihamarabb a járványon!” – írta a Merkely Béla professzorral készült képéhez.

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás