RETRO RÁDIÓ

Opitz Barbi nevében csetel gyerekekkel egy pedofil





A Facebookon létrehozott kamuprofillal támadja be a gyerekeket egy pedofil, aki fotókat kér elsősorban kislányoktól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.15.
döbbenet

Opitz Barbi nevében kér kislányoktól meztelen képeket egy pedofil a Facebookon. A Bors megtalálta az egyik gyermek felháborodott édesanyját, aki megdöbbentő részletekről számolt be. Úgy tűnik, az internet veszélyes közeg.

Az ismert énekesnő, Opitz Barbi nevével visszaélő bűnöző kér meztelen képeket ártatlan gyerekektől, elsősorban kislányoktól. A főleg a fiatalabb korosztály körében népszerű énekesnő szívesen levelezik a rajongóival, és a közösségi médiában is maga kezeli a nyilvános profiljait. Mármint a valódiakat. A hírességek nevével többen is visszaéltek már az internet korában, most azonban Barbi egy rendkívül súlyos ügy érintettjévé vált.

Zaklató

Egy aggódó édesanya a Facebookon fordult a szülőtársakhoz egy bejegyzésben, melyben mindenkit arra biztat, hogy ellenőrizze a kiskorú gyermeke levelezéseit, ugyanis a Facebookon egy magát „Barbi Opitznak” kiadó személy fényképeket kér a kislányoktól. Egészen nyilvánvaló, hogy a profil mögött egy pedofil személy, vélhetően egy férfi rejtőzik. A poszt szerzője ugyan nem reagált megkeresésünkre, azonban több szülőt is találtunk, aki megerősítette, hogy az illető az ő gyermekével is felvette a kapcsolatot.

– Barbinak rengeteg rajongója van, így az álprofilt is sok kislány bejelölte. A pedofilnak ezek után csak csetelnie kellett a gyerekekkel, és a beszélgetés elmélyülése után már könnyen rábeszélhette őket, hogy először ruhás, majd meztelen képeket küldjenek neki magukról – mondta lapunknak egy édesanya.

A szerkesztőségünknek sikerült megszereznie néhány üzenetváltást, amelyek a feltűnően rossz helyesírás miatt már azelőtt is gyanút kelthettek, hogy a gonosztevő rátért az ízléstelen kéréseire.

Opitz Barbi az üggyel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni, viszont kiadott egy közleményt, melyben határozottan kijelenti, hogy soha senkitől nem kérne helytelen képeket, és mindenkit az álprofil jelentésére biztat. A felháborodott szülők szerint azonban önmagában nem elég, hogy a pedofilokat a Facebookon jelentsék, hiszen a közösségi médium üzemeltetőjének csak a profil felfüggesztésére és törlésére van lehetősége, márpedig hasonló esetekben mindenképpen büntetőeljárást kell indítani.

– Sajnos az internet veszélyes közeg, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy a gyermekeink mit tesznek a közösségi médiában – szögezte le egy másik szülő.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás