Megható, Vilmos herceg így mondott köszönetet az önzetlen ápolónőnek – Videó!





A trónörökös az év eleje óta már több mint 300 egészségügyi dolgozót hívott fel, hogy megköszönje a munkájukat és a támogatásáról biztosítsa őket, de ez a beszélgetés különösen megható volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.09.
Vilmos herceg

Vilmos Herceg telefonon kereste fel a hős ápolónőt, Jenny Mansont, aki tavaly beköltözött egy családhoz, hogy megvédje őket a koronavírustól, és haldokló kislányuk mellett maradhassanak. Holly Clarke egy 9 éves lány volt, akit otthonában ápolt Jenny, így a szülei Richard és Stevie, valamint testvérei Becca és Emily is értékes hónapokat tölthettek el a kislánnyal, mielőtt októberben örökre lehunyta a szemét – írja a Mirror.

A herceg telefonhívásáról az ápolónő azt nyilatkozta: „Olyan kedves volt, mélyen el tudtunk társalogni. Azt mondta, édesapaként nagyon megérintette őt a kislány története. Ráadásul elmesélte nekem, hogy helikopterpilótaként vele is megtörtént, hogy kisgyermekekhez riasztották őt, akiket trauma vagy baleset ért, és ezeket az emlékeket mindig nagyon szomorúnak találta„ – mondta el Jenny Manson a lapnak.

Vilmos herceget mélyen megérintette a telefonbeszélgetés. (Fotó: MTI/AP/Kensington Palota)

Később egy videót is posztolt a királyi család, amelyben Vilmos herceg videóhívásban beszélgetett a Mater Kórház légzési tanácsadójával, dr. Thelma Craiggel.

A bejegyzésben azt írták: „Köszönet minden egészségügyi dolgozónak, portásnak, takarítónak, önkéntesnek, gyógyszerésznek, adminisztrátoroknak és mindazoknak, akik az egészségügyben dolgoznak – köszönünk mindent, amit értünk tesztek.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás