Király Linda erre vágyik már mindennél jobban, hogy megtehesse





A koronavíruson átesett énekesnőt egyelőre védik az antitestek, szülei azonban már megkapták az életet jelentő vakcinát. Linda lapunknak elárulta: lelkileg nem volt könnyű számára az utóbbi egy év.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.09.
remény

Gyökeres fordulatot vett az elmúlt egy évben Király Linda élete. Az énekesnő egyelőre nem kapta meg a koronavírus elleni oltást, néhány hónappal ezelőtt ugyanis átesett a betegségen.

Biztonságban a család

Mivel nekem még vannak antitestjeim a szervezetemben, nem kaptam meg az oltást. Nem is bánom, semmiképpen nem szeretném elvenni a lehetőséget azoktól, akik a koruknál, az egészségi állapotuknál vagy a munkájuknál fogva jobban rá vannak szorulva. Szépen kivárom a soromat. A szüleim viszont már megkapták a vakcinát, és ez nagyon megnyugtató érzés számomra. Egyelőre azonban tartjuk a távolságot, nem ölelgetjük és puszilgatjuk egymást, pedig mi mindig szerettük így kifejezni a szeretetünket egymást iránt. Minden bizonnyal csodálatos érzés lesz, amikor újra megtehetjük, nagyon várom, hogy ez megtörténjen – fogalmazott mosolyogva az énekesnő.

(Fotó. Bors)

Rendszeresen meditál

A pandémia nem csak nehézséget, de különös módon lelki békét is hozott Lindának, aki igyekszik mindennek a jó oldalát meglátni.

Lelkileg nem volt könnyű az utóbbi egy év, viszont érdekes módon úgy érzem, megerősített ez az időszak. Azelőtt például nem szakítottam elég időt a lelkem ápolására. Ez most megváltozott. Minden nap edzek, és ha csak öt percet is, de meditálok, általában reggelente. Az interneten találtam gyakorlatokat, amelyek segítenek ellazulni. Úgy érzem, a meditáció által sokkal jobban harmóniába kerültem magammal és a környezetemmel, mint korábban, így ez a tevékenység már az életmódom részévé vált. Ha újra felpörög az életem, a meditálást akkor sem mellőzöm soha! – jelentette ki Linda.

(Fotó: Metropol/Sz. L.)

Sose unatkozik

Linda aktív alkotással tölti a koronavírus miatti kényszerpihenőt. Az énekesnő nagyon vágyik már rá, hogy visszatérhessen a színpadra, és ismét énekelhessen a közönségének. Ám amíg ez bekövetkezhet, kreatív munkával, zeneszerzéssel tölti a napjait.

Próbálom a lehetőségekhez képest aktívan tölteni a napjaimat, de hogy nekünk, előadóművészeknek mikor lehet valami, amiből élhetünk, nem tudom. Számunkra a fellépések jelentik a bevételi forrást, de ez már hónapok óta nem adatott meg. Nap mint nap dolgozom a projektjeimen, és csak remélni merem, hogy nyáron már a színpadon is megmutathatom ezeket az alkotásokat. Ezenkívül nagyon várom, hogy az Anyatigrisek című színdarabbal is a közönség elé állhassunk a kollégáimmal, mert eddig csak streamen keresztül tudtuk bemutatni a darabot – mondta el a Metropolnak Király Linda.





Ezeket olvastad már?
Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás