Ez a Jégmadár hozza el számunkra a szabadságot





Talán nem túlzás azt mondani, annyira szüksége volt már az embereknek erre a felpezsdítő és erőt adó nótára, mint egy falat kenyérre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Ress Hajnalka Jégmadár című dala alig pár napja került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, de már így is több százezren látták már.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.26.
nyitás

Persze a siker nem véletlen, hiszen a zenét nem más, mint a többszörös arany- és platinalemezes producer, Szűcs Norbert szerezte, míg a szöveget Hujber Szabolcs a „Mostantól” című dal szövegírója adta a szerzeményhez.

Az énekesnő neve sem ismeretlen számunkra, hiszen ő volt az, aki a Magyar Honvédség Központi Zenekarával fogott össze, hogy egy hazafias balladával kedveskedjenek az egészségügyben dolgozók erő feletti munkájáért.

Ress Hajnalka Jégmadár című dalát több százezren hallgatták már meg

A Jégmadár című sláger üzenetéhez nem is kell sok magyarázat, hiszen már az első sorok is elárulják, a tavasszal érkező napsugár erőt ad az elmúlt majd egy év szomorú napjait követő időhöz.

Nekünk, embereknek sincs más választásunk, minthogy át kell vészeljünk minden nehézséget, amelyet az élet elénk görget” – vallja Ress Hajnalka. „Így kapunk új lehetőséget ebben a jelenleg a felszínességtől »tisztuló« világunkban arra, hogy »újraindítsuk« magunkat. Most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy megtaláljuk azt a belső »Erőt« magunkban, mely mindig fel fog ébreszteni ebből a nyitott szemű »hibernálásból«. Számomra ilyen »ébresztőerőként« hatott, hogy Szűcs Norbert zenei producerrel együtt dolgozhatok, aki elképesztően nagy szakmai tudásnak van a birtokában. A zenéről alkotott véleményünk azonos, mi sem bizonyítja jobban ezt az összhangot, mint a közös munkánkat elindító Jégmadár! A dalszöveget is örömmel ki kell emelnem, mert Hujber Szabolcs kiválóan és érthetően ötvözte ezt a belső, pozitív »Erőt« friss, megtisztult gondolatokkal” – összegezte az énekesnő.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás