Köllő Babett: Sosem mernénk úgy elutazni külföldre, hogy mi, felnőttek be vagyunk oltva, de a lányunk nem





A színésznő egy éve nem találkozott a szeretteivel a járvány miatt.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.03.30.
koronavírus

Telefonon tartja a kapcsolatot a szeretteivel Köllő Babett. A színésznő édesanyja és 28 éves öccse évek óta Amerikában él, a vírus miatt több mint egy éve nem is találkozhatott velük.

Félti a családját

– Anyu és öcsém egyébként is Los Angelesben él, így természetes, hogy velük telefonon tartjuk a kapcsolatot. Náluk most kinyitottak az éttermek, az öcsém és az anyukám is talált oltópontot, ahol beoltották őket. Apu, aki itthon él, szintén megkapta már az oltást, és mi is várjuk már a férjemmel, Andrással, hogy megkapjuk a vakcinát. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat és a szeretteinket – mondta el a Metropolnak Köllő Babett.

(Fotó: Bors/Végh István)

Lányát is óvná

A színésznő lánya, Milla áprilisban ünnepli a 11. születésnapját, Babettnek és Andrásnak pedig határozott elképzelése van arról, hogy miként döntenek akkor, ha kiderül, a gyerekek is megkaphatják a koronavírus elleni oltást.

Hallottam, hogy már tesztelik az oltásokat gyerekekre is. Én úgy vagyok vele, hogy ha elérhető lesz a vakcina a kicsik számára is, akkor én a lányomat, Millát is mindenképpen beoltatom majd. Ez nem is lehet kérdés, sosem mernénk úgy elutazni a jövőben külföldre, hogy mi, felnőttek be vagyunk oltva, de a lányunk nem. Fontos, hogy éljünk a lehetőséggel, amennyiben ez megadatik.

Házi pszichológus

Így, ebben a mindenki számára nehéz, pandémiás időszakban Babett számára áldás a modern technológia, aminek segítségével mindenkivel úgy beszélhet, mintha csak egy kávé mellett üldögélnének valamelyik étteremben.

Olyan vagyok, mint egy lelki szemetesláda a barátnőim számára. Amikor főzök vagy vasalok, mindig valamelyik barátnőmmel beszélek telefonon és meghallgatom őket, próbálok tanácsokat adni nekik, ha éppen lelkileg mélyponton vannak – tette hozzá.

(Fotó: Bors)

Hiányzik a színpad

Babettnek a koronavírus előtt is rengeteg elfoglaltsága volt: a családi élet mellett a tévéműsorok, modellmunkák és a színház tették ki a mindennapjait, a járvány óta azonban csendesebbek a napjai.

– Nagyon hiányzik a színpad, mert mi, színészek a közönség visszajelzéséből tudunk töltekezni. Most már több mint egy éve ez nem adatott meg, így csak remélni merem, hogy az elkövetkezendő hónapokban visszaállhat az életünk a rendes kerékvágásba. A legfontosabb azonban az egészség, és ezt kívánom mindenkinek – fogalmazott a színésznő.





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás