Így hálálta meg II. Erzsébet királynő a kórházban dolgozóknak Fülöp herceg kezelését

A brit uralkodónő nem felejtette el meghálálni az orvosok munkáját, akik a járványhelyzetben is kiválóan helytálltak. Ajándéka mellé megható, dicsérő és biztató sorokat is írt.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.24.
II. Erzsébet királynő Fülöp herceg

Mint ismert, a Buckingham-palota orvosainak tanácsára Fülöp herceg bevonult egy londoni magánkórházba, később pedig egy műtéten is át kellett esnie. Csaknem egyhavi kórházi kezelés után, március 16-án térhetett haza szeretteihez az edinburghi herceg. Azt a későbbiek során sem részletezték pontosan, milyen fertőzés miatt volt szüksége orvosi segítségre.

II. Erzsébet királynő hálája jeléül nemrég virágokat küldött a kórházba, ahol szeretett férjét ápolták. A csokrot írisz, tulipán, nárcisz és boglárka alkotta. Továbbá egy üzenetet is írt hozzá, amit egyenesen a windsori kastélyból szállítottak a Szent Bartholomew kórházba.

II. Erzsébet királynő mindig elegáns
(Fotó: Facebook/Royal family)

Így hangzott az uralkodónő üzenete: „Együtt nézünk egy szebb jövő elé, de ma egy pillanatra megálltunk, hogy átgondoljuk azt a bánatot és veszteséget, amelyet továbbra is sok ember és család érez. Tisztelettel adózunk azok előtt, akik az elmúlt évek során támogattak mindannyiunkat.”

A virágcsokrot és az üzenetet a kórház vezérigazgatójának, Charles Knight kardiológus professzornak adták át. Az orvos köszönetét fejezte ki a csokorért és elárulta, mennyire felnéz a St. Barts munkatársaira a pandémia alatt nyújtott munkájukért - írja a Daily Star.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás