Nagyon durva vád Gáspár Evelin exétől: Az unokatesómmal csalt meg!





Komoly aggodalomra ad okot, hogy hova jutott Gáspár Evelin szakítása.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.03.
botrány

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, csúnyán elszabadultak az indulatok az elmúlt napokban a Gáspár család körül. Evelin és volt barátja, Boldizsár majd egy évig alkottak egy párt, és bár a külső megfigyelő számára boldognak tűntek, nemrég mégis szakítottak.

Gáspár Evelin szerint régóta kihűltek az érzelmek, Boldizsár viszont azt állítja, csupán a minap lett vége a viszonynak, miután kiderült, hogy Evelin megcsalja őt a fiú unokatestvérével.

Itt még láthatóan nagy volt a szerelem Evelin és Boldizsár között

Boldizsár a Blikknek mesélte el, ő hogyan látja a történteket.

„Egy éve ismertem meg Evelint, miatta hagytam ott az előző barátnőmet. Dúlt a szerelem, de hamar kiderült, hogy valami gond van” – kezdte a lapnak a csalódott férfi.

A családja, Gáspárék azt akarták, hogy vegyem el Evelint. Ki is néztek egy gyémántgyűrűt, ami 1 millió 800 ezer forintba került. Nekem nem volt ennyi pénzem, csak 650 ezer, de annyiért nem felelt meg nekik. Már úgy voltam vele, ha kell, eladom a kocsimat, hogy megfelelhessek Evelinnek és a családjának is.

Evelin elmondása szerint már januárban szakítottak a fiúval

Boldizsár állítja, pár napja még együtt töltötték az éjszakát, amikor szerelmet vallottak egymásnak.

Hétfőn tudtam meg, hogy Evelin az unokatestvéremmel csal meg engem, láttam őket együtt. A fiú bevallotta, hogy így igaz, Evelin viszont tagadta az egészet. Szégyellem magam, rosszul viselkedtem, és össze voltam zavarodva, ezért kitettem az internetre Evelinről meztelen fotókat, és csúnya dolgokat írtam róla, de ezt nagyon megbántam. Megígérem, hogy soha többet nem teszek ki róla ilyen képet” – mondta Boldizsár.

Az egész családom attól félt, hogy öngyilkos akarok majd lenni. Sokszor labilis vagyok. Evelin tönkretett engem, teljesen kikészültem, nem maradt más megoldás, mint hogy terápiára menjek” – magyarázta sírva a férfi.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás