Ezekkel a komoly szövődményekkel küzd a koronavírust leküzdő mulatós sztár





Továbbra is tart a Covidtól Bódi Csabi, aki újra teszteltette magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.18.
A nap drámája

Hiába esett át a COVID–19-en, minden szabályt és előírást betart Bódi Csabi. A sztár nem titkolja, hogy nagyon megviselte a betegség, ráadásul még mindig küzd apróbb szövődményekkel.

– Sem tévézni, sem tartósan telefont használni nem tudok sajnos. Ha hosszabban nézek egy pontot, akkor rosszul leszek, szédülni kezdek. Ez valamennyire megnehezíti a hétköznapokat, hiszen a telefont is csak arra tudom most használni, hogy felvegyem, ha hívnak, de a posztokat például már nem én teszem ki – árulta el Csabi.

(Fotó: Facebook)

A népszerű énekes nem tagadja, nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy az egyik közeli barátjának is pozitív lett a koronavírustesztje. A sztár védettsége ellenére szeretett volna biztos lenni abban, hogy ezúttal nem fertőződött meg, ezért azonnal csináltatott egy tesztet.

A teszt szerencsére negatív lett, de kimutatta, hogy a szervezetem még termeli az ellenanyagot, ami miatt ellenállóbb vagyok a vírus ellen, azonban ha elkapnám, akkor tovább tudnám adni másoknak. Magyarul: fertőznék. Mondanom sem kell, megnyugodtam, hogy megcsináltattam, mert féltettem a családomat. De a doki is elmondta, hogy nincs mitől aggódnom, mert ahogy a teszt is mutatta, nem vagyok fertőzött – árulta el Csabi, aki tavaly ősszel kórházban is kezeltek a vírussal.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás