RETRO RÁDIÓ

Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba, ezt mondta Tóth Andiról - Videó

„Imádkozni fogok, hogy rájöjjön, nem jó úton jár” - mondta Tóth Gabi a közösségi oldalára kitett videójában, ahol mindent elmondott a konfliktusokról.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.02.02. 17:00
Tóth Andi Tóth Gabi viszály

Tóth Andi már a Sztárban sztár műsora alatt utalt arra, hogy névrokona, Tóth Gabi nem igazán kedveli őt. Igaz akkor még azt állította, hogy nincs viszály kolléganője és közte, hétfő délután azonban mégis egy hosszú posztban írta le vélt sérelmeit.

Az ügy előzménye, hogy Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban megjegyezte, hogy ízlésten (kávés) tequilát reklámozni reggelire, és ugyanúgy nem találta ízlésesnek Tóth Andi képét sem, amit a bejegyzéshez megosztott. „Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel” - írta panaszkodó posztjában Andi Tóth Gabiról.

Ezek után már Tóth Gabi sem maradhatott csendben, és Facebook-oldalán egy videóban reagált a vádakra.

„Már az X-Faktorban láttam, hogy egy tehetséges, roppantul különleges csajszi, egy lázadó, nagy az igazságérzete és én magam is ilyen voltam, pláne a tízes, húszas éveimben. Egyet kivéve: nekem mindig fontos volt, hogy az igazságot és az olyan, társadalmilag is a fiatalokat érintő dolgokban megnyilvánuljak, ami építő jelleggel hat rájuk és példát tudok mutatni” – kezdte válaszában Tóth Gabi.

Az énekesnő elárulta, hogy az elmúlt években sokan keresték meg azzal, hogy úgy látják, Andi elég rossz úton van és felvetették, beszéljen vele, mert senkire nem hallgat. Gabi elmondta neki a saját tapasztalatait és igyekezett meggyőzni őt arról, nem ezt az üzenetet kellene közvetítenie magáról a követőinek. Gabi kitér a Sztárban sztár idején történt félreértésre is. Végül megemlíti még azt a bizonyos zárt csoportot is, ahova felkerült az a bizonyos bejegyzés. Gabi elárulta, egy zárt közösségről van szó, aminek az a lényege, hogy egy bizonyos baráti kör egymáson élcelődik, és őszintén beszólogatnak a másiknak. Ennek pedig Andi is a tagja, így lett volna lehetősége azonnal reagálni a nyilvánosság bevonása nélkül. Azt is megemlítette, szerint nem ő az online bántalmazó, hanem Tóth Andi, mivel ő személyiségi jogokat sértett azzal, hogy nyilvánosan kiposztolta a zárt körben lévő személyek neveit és kommentjeit.

„Imádkozni fogok, hogy rájöjjön, nem jó úton jár” - zárta a videót az énekesnő.

Íme Gabi videója:

Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentés, válik a háromgyerekes magyar énekesnő

Váratlan bejelentés, válik a háromgyerekes magyar énekesnő

Ördög Nóra elhagyta az országot, aggódnak a rajongói

Ördög Nóra elhagyta az országot, aggódnak a rajongói

Pedig olyan édesek voltak együtt: válik a magyar sztárpár

Pedig olyan édesek voltak együtt: válik a magyar sztárpár

Gyászol a Muzsika TV sztárja: „Becsuktad az ajtót és máshol vártak téged, tárt karokkal”

Gyászol a Muzsika TV sztárja: „Becsuktad az ajtót és máshol vártak téged, tárt karokkal”

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás