Till Attila: Eljött a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni - Videó!





Az ismert televíziós Facebook-oldalán osztott meg egy videót arról, hogy mi idegesítette fel az elmúlt hetekben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.05.
botrány

A Metropolhoz naponta érkeznek bejelentések különböző kerületekből a hatalmas ürülékmennyiségről. Van ahol az úton vagy egyenesen a kuka mellett hagyják a kutyatulajdonosok az állatuk mocskát. Facebookon már nincsen olyan kerületi csoport, ahol ne lenne téma, hogy kutyakakiba léptek vagy érdeklődnének, hogyan lehetne megakadályozni a „kakiszórók” tevékenységét.

A civil emberek felháborodása érthető és most már nem csak ők, hanem az ismert műsorvezető, Till Attila is felszólalt az ügyben, aki maga is gazdi.

„Eljött az a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni. Az elmúlt két hétben háromszor sikerült kutyakakiba lépnem.„- mondta el a tévés a videója során, ezután folytatta a kifakadást egy konkrét esettel.

„Mutatok egy olyan példát, ami mindenen túlmegy. Itt van a kutyakaki, valaki itt hagyta úgy, hogy mellette van 37 centiméterre a teljesen ingyenes kutyakaki zacskó, csak le kéne tépni, és kirakni a kukába”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1563991260458687&id=157564211101406

Az indulatok néhány kerületben már olyan szinten eldurvultak, hogy ismeretlenek kutyákat próbálnak meggyilkolni különböző módokon.

A felelős négylábú tartásra próbálják ösztönözni az embereket hazai sztárok is, valamint a nemrég megnyílt Állatvédelmi Központ is. Egyelőre úgy tűnik, sokan nem vesznek még tudomást arról, hogy ebük piszkát nekik kell összeszedniük.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás