Gregor Bernadett: Az elsők között regisztráltam az oltásra!

 A színésznő szerint a vakcina az egyetlen út ahhoz, hogy biztonságban tudhassa szeretteit és saját magát a járvánnyal szemben.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.26.
figyelem

Gregor Bernadett számára nem volt kérdés, hogy beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát. A Jászai Mari-díjas színésznő az elsők között regisztrált az oltásra, és egy pillanatig sem bizonytalanodott el a döntésével kapcsolatban.

-Már amikor meghallottam, hogy lesz ilyen oltás, szinte minden nap nézegettem az oldalt, hogy mikor indul el a regisztráció. Ha jól emlékszem, egy hétfő esti napon indították el, én pedig hajnalban kicsivel négy óra után ébredtem fel, és azonnal regisztráltam. Szerintem az elsők között. Én nagyon féltem a megbetegedéstől, minden óvintézkedést betartottam. Oltáspárti vagyok, és mindig az is voltam; az influenza elleni oltást is rendszeresen beadattam magamnak – mesélte a Metropolnak a színésznő.

Fotó: Metropol/Sáfár Tibor

Mindenki döntsön maga

Bernadett nem érti érti azokat, akik megkérdőjelezik a koronavírus elleni oltások hatását és uszítják az embertársaikat a vakcina ellen.

-Sajnos én is sokszor láttam már olyan posztokat, megosztásokat a közösségi oldalakon, amelyek az oltás ellen kampányolnak. Mindig azon gondolkozom, hogy miért nyomulnak ennyire agresszíven, hiszen az oltás nem kötelező, mindenki maga döntheti el, hogy beadatja, vagy sem. Én sem szeretnék meggyőzni senkit, hiszen mindenkinek a szíve joga, hogy él-e ezzel a lehetőséggel - fogalmazott Berni, aki egyébként már átesett a fertőzésen decemberben.

Top hírekHírlevél-feliratkozás