Ennyi év után kiderült: Pásztor Erzsi nem kedvelte Janka nénit

A sok színházi és filmszerep mellett a színésznőt a legtöbben a Szomszédokból ismerik, Karakterével ellentétben ő nem ivott alkoholt, most elárulta mi volt valójában a pohárban.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.24.
siker Pásztor Erzsi Szeretett elismerés Szomszédok

Elképesztő ismertségre tett szert Pásztor Erzsi a Szomszédokban nyújtott alakításáért. A mai napig rengetegen szólítják az utcán Janka néninek, amit persze mindig örömmel fogad. A hatalmas siker azonban meglepte, hiszen csupán kis szerepet kapott, és havonta pár alkalommal tűnt csak fel a tévéképernyőjén. Ráadásul Janka karakterét ellenszenvesnek is találta, még a nézők pont ellenkezőleg vélekedtek.

„Annyira más volt Janka, mint én, hogy igazi kihívás volt a bőrébe bújni. Én szinte sosem ittam alkoholt, Janka pedig nagy tintás volt. Szörppel, teával vagy vízzel helyettesítettük a felvételek alatt az italt, és sokszor már émelyegtem a cukros löttyöktől. A legtöbb jelenetem Nemcsák Karcsival volt, akivel mindig elröhögtük a felvételt, amit így háromszor-négyszer is újra kellett venni”– kezdte nevetve Pásztor Erzsi a Blikknek.

Fotó: Police.hu

Bár Pásztor Erzsi már ünnepelt, elismert színésznő volt, mikor a sorozat elindult, ám az országos ismertséget a telenovella hozta el számára is.

„Tudom, hogy vannak olyan színészek akik már kikérik maguknak, hogy a Szomszédokról kérdezik vagy azzal azonosítják őket, pedig annak köszönhetjük a hírnevünket. Csodás sorozat volt, és máig kérdezik, mi volt a siker titka? Hát most elárulom... Az, hogy a hétköznapokról szólt, és hogy igazi, rendes, tanult színészek játszottak benne, nem úgy, mint a mai sorozatokban. Lehet, hogy elavult már a véleményem, de mi letettünk valamit az asztalra, tanultunk és tehetségünk is volt. Nem akarok senkit megbántani, de a mai „színészek” - többsége nem érdemli meg ezt az elnevezést” - tette hozzá a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő.

Top hírekHírlevél-feliratkozás