Durva, amit a szépségkirálynő tett, ez lett a büntetése

Az egykori Miss Anglia, Zara Holland ügyében, aki koronavírusos párjával nemrégiben repülővel próbált megszökni Barbadosról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.09.
botrány

A most 25 éves Holland-nek, aki a közkedvelt brit rality-showban, a Love Island 2016-os évadjában szerzett magának különös népszerűséget, tegnap a barbadosi bíróságon kellett felelnie tettéért, amivel súlyosan áthágta a helyi járványügyi szabályozást.

Mint arról a Metropol korábban beszámolt, a celeb a szigorú szabályokat áthágva beteg férjével igyekezett felszívódnia szigetről, azonban a hatóságok a reptéren lekapcsolták a párt.

Zara Hollandra igencsak rájár a rúd: 2016-ban, a show-ban való szereplése idején megfosztották a Miss Great-Britain címtől, most pedig extrém kihágása miatt csak egy hajszál választotta el attól, hogy börtönbüntetésre ítéljék.

Holland láthatólag igencsak megbánta tettét, kezeit tördelve, könnyes szemmel állt a bíróság elé, amely előtt ostobának nevezte magát azért, hogy megszegte a járványügyi tilalmakat, és bűnösnek vallotta magát. Az ügy azonban végül, legalábbis számára, szerencsés fordulatot vett, ugyanis a kilátásba helyezett bebörtönzés helyett 4500 font (cirka két millió forint) pénzbírsággal sújtották - írja a Daily Mail.

Míg Holland jelenleg a barbadosi Hilton szállóban tartózkodik, míg a hatóságok férjét egy szúnyogoktól hemzsegő, szinte ablaktalan épületekből álló, koronavírusos betegek részére létrehozott barakk-kórházban különítették el. Hogy a 25 éves ex-szépségkirálynő a szigetállamban marad-e, amíg férje ügye nem tisztázódik, nem tudni.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás