Tóth Gabi teljesen kiborult: ezt üzente kritizálóinak

Teljesen összetört az énekesnő, miután azt állították hazudott a koronavírusról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.21.
koronavírus

Néhány nappal ezelőtt döbbenetes vallomást tett Tóth Gabi, ugyanis elárulta, hogy ő, illetve egyéves kislánya, Hannaróza is átesett a koronavírus-fertőzésen. Az énekesnőt és édesanyját csúnyán le is döntötte a lábáról a betegség, Gabi elmondása szerint abban a pár hétben a poklok poklát élte át.

Ennek ellenére sok internetező a mai napig nem akarja elhinni, hogy az énekesnő elkapta a betegséget és azzal vádolták, hogy az egészet csak kitalálta és megjátszotta magát a kamerák előtt – írja a Bors. A vádakat cáfolva egy szelfit megosztott Instagram Storyjában, ahol kisírt szemmel és kipirosodott orral látható. „Amikor azt olvasom, hogy hazudtuk csak a covidot és fizettek nekünk érte… 2020.12.01… Amikor életemben a legjobban féltem… Csak annyit üzennék ezeknek az embereknek, hogy soha nem kívánom senkinek azt a 2 hetet, amit átéltünk” – írta a fotókhoz.

Tóth Gabi screenshot / Bors

Az énekesnő egyébként a csalad.hu oldalon egy hosszú bejegyzésben számolt be több hétig tartó kálváriájukról.

„Ha visszagondolok arra a bizonytalanságra, az aggódásra, az érzésre, hogy ez egy rémálom, azt hiszem a legnagyobb tanulság számomra az, hogy teljesen más lett fontos. Hihetetlenül megváltozott az értékrendem. Minden, amit addig nehéznek éreztem, hirtelen már nem volt az, amire azt hittem, hogy fontos, már szintén nem volt az, amire azt hittem, hogy pótolhatatlan, pótolhatóvá vált, és amire azt gondoltam, hogy nincs erőm hozzá, nem létezett. Mindenhez lett erőm. Amikor a legfáradtabbnak éreztem magam, amikor azt hittem összeesem, akkor még órákon át tudtam fel s alá sétálgatni a házban, maszkban a hátamra kötött gyerekkel, mert számára az volt megnyugtató” – írta többek között.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás