RETRO RÁDIÓ

Iszonyú fájdalmai vannak Pásztor Erzsi lányának

Az Olaszországban élő lányért aggódik a Kossuth-díjas színésznő, aki egyre nehezebben tudja megtartani jó kedvét.Megosztás
Szerző: Katona Diána
Létrehozva: 2020.12.03.
koronavírus Olaszország

A színészekhez hasonlóan, Pásztor Erzsinek sincsen könnyű dolga, hiszen a koronavírus második hulláma miatt nem tud színpadra állni. Igyekszik megőrizni a tőle megszokott jókedvet, de nem könnyíti meg a helyzetét, hogy lánya Olaszországban él.

A jó kedélyű színésznő lánya, Henriette egy Észak-Olaszországi pszichiátriai intézet vezetőjeként dolgozik, ami pont az egyik olasz gócpontban helyezkedik el. A szakember mind tavasszal, mind most a második hullámban is helyt állt, amíg egy korábbi egészségügyi probléma közbe nem szólt. A régebbi műtétei miatt nagyon legyengült és betegállományba került – írta meg a Ripost.

„A lányom táppénzen van, mert iszonyú fájdalmai vannak. Korábban gerinc- térd-, könyök- és vállműtéten esett át, és ez az őszi időjárás, a frontok nem tesznek jót az ízületeinek. De hát egyébként is a pokolban van...” – mesélte búskomor hangulatban a színésznő, utalva rá, hogy gyermeke egy olaszországi kórház dolgozója - „Ha elmegy vásárolni, papírt kell kitöltenie, nagyon nehéz helyzetben van fizikailag és lelkileg is. Kint változatlanul sok a halott, kevés a hely” – árulta el a Ripostnak Pásztor Erzsi.

Korábban a Metropolnak beszélt arról a Kossuth-díjas színésznő, hogy mennyire megviseli a nagy távolság Henriette és közte, amit tovább fokoz az egész világon egyre csak súlyosbodó koronavírus.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

Megpróbálom kizárni a rettegést az életemből. Minden nap megfogadom, hogy elég volt, nem veszek tudomást a hírekről, de bevallom, nem könnyű tartanom magamat az ígéretemhez. Reggelente az első dolgom, hogy bekapcsolom a tévét, mert muszáj meghallgatnom a híreket, tudnom kell, mi történik. Boltba még lejárok, de senkivel nem találkozom, a barátaimmal, kollégáimmal is csak telefonon tartom a kapcsolatot.”

A színésznő lelkének és hangulatának az elmúlt hetek rettenetes eseményei sem kedveznek - „Nem tagadom, most nagyon-nagyon bánatos vagyok, megvisel ez a sok haláleset, ami a közelmúltban történt. Kiváló embereket veszítettünk el, rengeteget gondolkodom rajtuk. Böröndi Tamást nagyon szerettem, édes ember volt. Balázs Fecóért is imádkoztam minden nap, elszomorít a halála...” – fogalmazott megtörten a Pásztor Erzsi.

Ezeket olvastad már?
Hoppá! Hunyadi Donatella leleplezte a férfiideálját

Hoppá! Hunyadi Donatella leleplezte a férfiideálját

Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás