RETRO RÁDIÓ

Bajban vannak a sztárok! Bármire hajlandóak voltak a megélhetésért

A kialakult járványhelyzetben a művészek közül sokan panaszkodtak, hogy semmivel nem tudnak pénzt keresni, de akadtak többen olyanok is, akik sírás helyett dolgozni kezdtek, és az addigi rivaldafény helyett kevésbé látványos munkát vállaltak.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.28.
Tóth Vera Horváth Boldi munka Jennifer Aniston sztárban sztár

Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese kitanulta a villanyszerelést és igazi profi szakember lett belőle, rengeteg megrendelővel. Természetesen a Sztárban Sztár időszaka alatt felfüggesztette ezt a tevékenységet, hiszen a showműsorral járó mindennapos elfoglaltság mellett nem lett volna másra ideje. Reméli, hogy jövőre a vírushelyzet megengedi majd, hogy újra a fesztiválok színpadain keresse a kenyerét a zenekarával.

Fotó: Végh István

Gergely Róbert a Ripost-nak elmondta, 2020 élete legrosszabb éve volt. „Tudom, hogy alkalmazkodni kell és nem búslakodni, sopánkodni. Mindig is tevékeny ember voltam, nem vártam mástól a megoldást, most sem várom!– jelentette ki a lapnak, majd nem sokkal később már akadt is munkája, lángosfutárnak állt. „Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek„ – jelentette ki Gergely Róbert, aki vidáman indul majd útnak reggelente.

Jennifer Aniston több éve használja az egyik kollagéntartalmú étrendkiegészítőket forgalmazó cég termékeit, sőt ő lett a márka arca is. Az együttműködésük azonban most még szorosabb lett, hiszen ő lett a cég kreatív igazgatója. Új szerepkörében most van ideje tevékenykedni, hiszen a forgatások nagy része is leállt. Elmondta, amellett, hogy szerepel az új kampányokban a termékinnovációkra és márkastratégiára helyezi majd a hangsúlyt.

Fotó: Instagram

Xantus Barbara az egyik plázában árul maszkokat. A színésznő büszkén vállalja az új szerepét. „A színház bezárt, és van két gyerekem” – kezdte a Ripostnak. „Nem bírnék otthon ülni! Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet, és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is” – mondta kendőzetlen őszinteséggel Xantus Barbara, aki bár örülhetne annak, hogy maszkkal az arcán elbújhat a vásárlók kíváncsi tekintete elől, ő egyáltalán nem bánja, ha felismerik.

Xantus Barbara
Fotó: Ripost

Tóth Vera az elsők között volt, aki párjával önkéntes karanténba vonult, a gasztroszakember Pauli Zoltánnal. Közel két hónapnyi otthonlét után döntötte el, hogy nem várja otthon a csodát, hanem dolgozni kezd szerelme éttermében. „Volt “A” “B” tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek, és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján.” – írta az Instagram oldalán.

Ezeket olvastad már?
Születésnapján ijesztgeti rajongóit a Twin Peaks sztárja

Születésnapján ijesztgeti rajongóit a Twin Peaks sztárja

„10/10 pont!” – Molnár Anikó őrült szexi fotóval ünnepel: egy éve hasít az OnlyFansen

„10/10 pont!” – Molnár Anikó őrült szexi fotóval ünnepel: egy éve hasít az OnlyFansen

Delhusa Gjon vallomása: „Szerencsés csillagzat alatt születtem”

Delhusa Gjon vallomása: „Szerencsés csillagzat alatt születtem”

Újra együtt vannak: A Jászai Mari-díjas színész halálának az évfordulóján hunyt el a felesége

Újra együtt vannak: A Jászai Mari-díjas színész halálának az évfordulóján hunyt el a felesége

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás