Lakatos Márk: Szíjjal vert el az apám!

Péntek este tíz órakor Lakatos Márkkal folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel a Life TV műsorán. A műsorban a stylist elárulta, hogy bár az apja gyerekkorában rendszeresen verte őt, mára jó lett a kapcsolatuk.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.11.14.
Összezárva Hajdú Péterrel

A mai napig terápiára jár Lakatos Márk, ebben pedig nagy szerepe van a gyermekkorában elszenvedett traumáinak. A stylist az Összezárva Hajdú Péterrel péntek esti adásában elevenítette fel, hogy gyermekkorában az édesapja többször is megverte őt, általában akkor, ha rossz jegyeket hozott az iskolából.

Az apámmal én a mai napig nem tudok vitatkozni, mert ugyanúgy görcsbe rándul a gyomrom, és ugyanazok a gyerekkori jelenetek jönnek be a fejembe. Régen nem volt jó a viszonyunk, de most már hetente járok át hozzá. Harcoltam ellene, mert azt éreztem, hogy egy csomó olyan dolgot akar átvinni rajtam, amit nem akarok. Amikor híres lettem, és látta, hogy ember lett belőlem, elkezdett rám büszke lenni. Van az életében egy kis rész, amit a mai napig nem képes elviselni: azt, hogy én elmondtam a nyilvánosságnak, hogy nadrágszíjjal vert engem” - mondta el a Life TV műsorában Márk, aki úgy emlékszik, hiába próbált, sosem tudott igazán megfelelni az édesapjának.

„Soha nem úsztam elég jól, soha nem tanultam elég jól, soha nem volt elég jó barátnőm. Nekem mindig is az volt az alapélményem, hogy nem tudok neki jót csinálni. Most már neki semmiben nem akarok megfelelni, de azért ez a kényszer alapjaiban rányomja a bélyegét az összes tevékenységemre. A legrosszabb tulajdonságom a túlérzékenység, ami összefügg a kishitűségemmel.”

Márk fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy rendezték a korábbi konfliktusaikat, ma már jóban van az édesapjával, aki teljes mértékben elfogadta őt és büszke rá.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás