Isten vele, Sean Connery! - Így búcsúztak a 007-esek az első James Bondtól

Daniel Craig, Pierce Brosnan és a néhai Roger Moore emlékoldala is elbúcsúzott a színészlegendától.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.02.
007

Az egész világ egy emberként gyászolja a szombaton elhunyt Sean Connery-t. A 90 éve skót színészt álmában érte a halál a Bahamákon. A pletykák szerint az utóbbi években fokozatosan romlott az állapota az Oscar-díjas sztárnak, többek között demenciával is küzdött.

Fotó: Getty Images

A sármos színész 1962-től kezdve hét James Bond-filmben alakította a 007-es ügynököt.

Fotó: Getty Images

-Mérhetetlen szomorúsággal hallottam, hogy elment a mozi egyik igazi nagysága. Sir Sean Conneryre nem csak Bondként, hanem igazi emberként fogunk emlékezni -írta Daneil Craig, aki eddig öt filmben alakította a titkos ügynököt.

Fotó: AFP

-Sir Sean Connery, te voltál a legnagyobb James Bond fiúként és férfiként te magad lettél James Bond. Az egész világ szeretett és hiányozni fogsz. Isten áldjon, nyugodj békében – írta a kilencvenes évek Bondja, Pierce Brosnan.

Fotó: AFP

-Végtelen szomorúsággal halljuk, hogy elhunyt Sean Connery. Ő és Roger hosszú évtizedekig barátok voltak. Roger azt állította, hogy Sean volt a legjobb Bond- írta a 2017-ben elhunyt Roger Moore emlékoldala. Moore a hetvenes-nyolcvanas években hét filmben itta vodka martinit rázva, nem keverve.

Fotó: AFP

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás