RETRO RÁDIÓ

Meglepő vallomás: Ezért nem vállaltak eddig gyermeket Kabát Péterék





Hiába vannak együtt tíz éve, Kabát Péter és Róka Adrienne még nem biztos a gyermekvállalásban. A miértekről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt az egykori labdarúgó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.22.
Összezárva Hajdú Péterrel Hajdú Péter LifeTV Kabát Péter vallomás gyerekvállalás

Kabát Péter és kedvese, Róka Adrienne közel 10 éve alkotnak egy párt, azonban eddig még sem az esküvőre, sem pedig a gyermekvállalásra nem került sor. Az egykori labdarúgó a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt a magánéletéről és arról, hogy miért várnak a családalapítással.

Peti úgy érzi, a korukból adódóan itt lenne már az ideje egy közös gyermeknek, de rengeteg olyan tényező van a kapcsolatukban, ami befolyásolja a döntésüket. Kabát bevallása szerint nem elég türelmes, szerelmének pedig nagyon fontos a munkája.

„Nem vagyunk húsz évesek, tehát már itt lenne az ideje. Szerintem a kapcsolatunknak is jót tenne egy gyerek. Én azonban nem vagyok türelmes... Mondjuk, ha lenne egy gyermekem, lehet, hogy higgadtabb, türelmesebb lennék” - kezdte Kabát a műsorban, majd Hajdú Péter feltette a kényes kérdést: Mi a valódi oka annak, hogy mégsem vállaltak eddig gyermeket?

„Jól elvagyunk így. Utazgatunk, azt csinálunk, amit akarunk. Miután születik egy gyermekünk, biztosan nem tudjuk már azt csinálni, amit eddig. Adrinak is sok a melója, teljesen munkamániás. Nyilván a nagyszülők tudnak olykor vigyázni a gyerekre, vagy éppen bébiszittert is lehet fogadni... Rövidesen szerintem ki fog derülni, hogy mikor jön a gyerek” - fogalmazott az egykori labdarúgó, aki további érdekes részleteket is elárul a Life TV-n látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek esti adásában.

Külön kasszán vannak

Péternek és Adrinak nincs közös kasszájuk, mindenki fizeti a saját kis dolgait, de bizonyos állandóság azért van náluk is. Otthonra Adrienne vásárol és a számlákat is ő fizeti, míg az egykori futballista például az utazásokat állja.

Dubaji esküvőről álmodnak

2015. szeptemberében kérte meg Kabát a szerelme kezét, azonban az esküvőre még nem került sor. A sztárpárnak ennek ellenére is konkrét elképzelése van a nagy napról, ugyanis kedvenc nyaralóhelyükön, Dubajban tartanák az esküvőt.





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás