RETRO RÁDIÓ

Miss Moodtól félnek a férfiak

A Rico x Miss Mood formációból ismert Mező Dorottya számára nem ismeretlen a tévés showműsorok világa. A mindössze 26 éves énekesnő korábban a Rising Star első évadában tűnt fel, ahol a harmadik fordulóig jutott, formációjukkal pedig van olyan videójuk, aminek közel 30 milliós megtekintése van a YouTube-on.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.09.10. 05:58
TV2 Miss Mood sztárban sztár

Noha négy éve rendszeresen színpadra áll, Miss Mood még ma is érzi az adrenalinlöketet minden koncert előtt és ez a Sztárban Sztár színpadán sincs másként.

Fotó: TV2

- Az eddigi feladataimnak is nagyon örültem, most is izgatottan várom, hogy színpadra állhassak. Rengeteget készülök énektanárral és egyedül is – kezdte a Metropolnak a fiatal énekesnő, aki nem tagadja, Bereczki Zoltán véleménye hatványozottan számít neki. - Nem tartok a zsűritagoktól, elég jól viselem a kritikát, de leginkább Bereczki Zoltán véleményére vagyok kíváncsi egy-egy produkció után. Szakmailag nagyon nagyra tartom – tette hozzá Miss Mood, aki legutóbb az amerikai rapper, Post Malone alakjában léphetett színpadra.

Egyedüliként énekel a családban

Miss Mood azt is elárulta, reméli, hogy szülei minden adást a helyszínen izgulnak végig, hisz sok koncertjére a távolság miatt nem tudnak eljutni. - Heves megyéből, Gyöngyösről származom, és amikor a közelben koncertezünk, a szüleim is eljönnek megnézni, de most nagyon szeretném, ha végig ott tudnának izgulni értem a stúdióban – tette hozzá az énekesnő, aki egyedüliként foglalkozik zenével a családban. - Sem a szüleim, sem a nővérem nem énekelnek, engem viszont kicsi korom óta érdekel a zene, sokáig hegedültem majd elkezdtem az énekléssel foglalkozni még gyerekként.

„Nem feküdnék kés alá”

Dóri nem csak a zenei videókkal arat sikert a YouTube-on, de sminkes videóival is, amit rengeteg fiatal lány követ és ami éppen ezért nem kis felelősség is az énekesnőnek. - Szerencsére sminkkel nagyon sok mindent el lehet érni, eltüntetni a fáradtságot vagy a bőrhibákat, ebben próbálok segítséget nyújtani és igyekszem hiteles maradni. Ha az alakommal nem vagyok épp elégedett, inkább mozgok egy kicsit többet, mint kés alá feküdjek.

Miss Mood elmondása szerint inkább a lányoktól kap visszajelzéseket, mint a férfiaktól, akik szerinte talán kicsit félnek tőle. - Néha kapok persze kedves üzeneteket férfiaktól is, de talán pont a sminkes videóimnak köszönhetően inkább lányok dicsérnek – tette hozzá Miss Mood, akinek Ricoval közös új klipje augusztus 31-én debütált Háromszög címen.

Ezeket olvastad már?
Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás