Ezt az applikációt választották az év legjobbjának

A segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.25.
applikáció best of 2020

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal.

A DokiApp egy olyan közcélú telemedicina applikáció, amely a teljes társadalom szolgálatára lehet. A DokiAppban videótelefonáláson keresztül, pár perces várakozás után konzultálhatunk orvosokkal és pszichológusokkal bárhol, bármikor. A szolgáltatás okostelefonról és számítógépről is elérhető, így egy betegség vagy panasz jelentkezésekor akár néhány percen belül valódi szakembert kérdezhetünk a problémánkról.

A DokiApp számára a 2020-as év a koronavírusról és ezzel párhuzamosan a telemedicina térnyeréséről szólt: az alkalmazás azért is nyerhette el az év applikációja díjat, mert az egyik legégetőbb problémára nyújt megoldást: segítségével gyorsan és hatékonyan vehetünk igénybe egészségügyi szolgáltatást, orvosi konzultációt.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás