RETRO RÁDIÓ

Két képernyővel kényeztet minket az új okostelefon

Szeretnél egyszerre videót nézni és chatelni anélkül, hogy át kelljen váltanod egyik alkalmazásról a másikra? Az új LG WING okostelefonnal mindezt megteheted a készülék elforgatott üzemmódjának segítségével.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.09.30. 15:30
okostelefon navigáció Swivel Mode monitor képernyő LG WING

Az LG WING teljesen különbözik a piacon elérhető bármely más okostelefontól — a felhasználók könnyedén válthatnak az elforgatott üzemmód (Swivel Mode) és az alap üzemmód (Basic Mode) között. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a készüléknek két képernyője van, amelyből az egyiket elforgathatjuk 90 fokkal, és ezzel a főképernyő fekvő formátumra vált, így láthatóvá válik a 3,9 collos másodlagos kijelző. Ilyenkor mindkettőn futtathatjuk ugyanazt az applikációt, de akár párhuzamosan más-más alkalmazást is.

Fotó: LG

Az LG együttműködést kötött a vezető streaming platformokkal is, így például teljes képernyős méretben nézhetünk videókat a főkijelzőn, miközben a másodlagos képernyőn más nézőkkel cseveghetünk. Ez a funkció vezetés közben például kifejezetten előnyös, hiszen miközben a navigációs alkalmazás az útvonalat mutatja az egyik képernyőn, a másikon a telefont kezelhetjük anélkül, hogy az egyik elfedné a másikat. Az LG WING-re optimalizált videós platformok úgy jelennek meg a másodlagos képernyőn, mint egyfajta médiavezérlő. Bekapcsolás után egy lebegő ikon tűnik fel a másodlagos képernyő jobb felső sarkában, amivel szabályozhatjuk a képi és hangbeállításokat anélkül, hogy megállítanánk a videót.

Ezzel a készülékkel végre olyan videókat vagy fotókat készíthetünk, amelyekhez nem kell kitámasztanunk a kezünket, hogy ne remegjen. A világon elsőként megjelenő Gimbal Motion Camera ugyanis az eszköz másodlagos képernyőjét kényelmes fogantyúként hasznosítja. A készüléknek három hátsó kamerája van és a Swivel üzemmódban a felugró 32 megapixeles előlapi kamerával, valamint az egyik hátlapi objektívvel is készíthetünk fényképeket.

Ezeket olvastad már?
Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Gyorsulási versenyben mérték össze magukat az elektromos autócsodák – Videó!

Gyorsulási versenyben mérték össze magukat az elektromos autócsodák – Videó!

Vezetékes vagy hordozható töltő? – Mutatjuk, melyik éri meg jobban

Vezetékes vagy hordozható töltő? – Mutatjuk, melyik éri meg jobban

Erről tudnod kell, ha Telenoros vagy, vált a cég

Erről tudnod kell, ha Telenoros vagy, vált a cég

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás