X. Jubileumi Jótékonysági MikuLáss Futás

2022 sem múlhat el MikuLÁSS futás nélkül, főleg, ha a jubileumi 10. alkalmat ünnepelik a szervezők.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.04.
Módosítva: 2022.12.04.
futás

Ha szeretsz futni, és fontosnak tartod, hogy a látássérültek minél változatosabb sportprogramokon vehessenek részt, csatlakozz eseményünkhöz‼️

Válaszd ki, hogy személyes jelenléttel szeretnél részt venni az eseményen, vagy támogatóként regisztrálva a kedvenc futóútvonaladon teljesíted az általad választott távot, esetleg a fotel öleléséből vagy a helyszínen szurkolsz velünk.

„December 4-én, a Margitszigeten futhatsz velünk egy vagy két szigetkört, valamint azt is kipróbálhatod, milyen élmény bekötött szemmel futni. Természetesen ebben önkénteseink segítenek neked!

Fotó: Facebook


Hozzájárulási díj: személyes részvétel esetén 4990 forint, így a már megszokott hangulat, tea, forralt bor, házi sütemények és befutócsomag vár a helyszínen.

A támogatói regisztrációt választva meg lehet jelölni a számodra szimpatikus összeget, amivel egyesületünk munkáját és az eseményt segíted. Ha így teszel, névre szóló digitális emléklapot küldünk karácsony előtt nem sokkal, amelyet kedved szerint kinyomtathatsz vagy megoszthatsz másokkal, és téged is várunk szeretettel az eseményen, hogy forralt borral vagy teával a kézben együtt drukkoljunk futó MikuLÁSS-ainknak.
Családok, baráti társaságok és céges csapatok egyszerűen regisztrálhatnak a csoportos nevezést választva."

Időpont: december 4., 10 óra
Helyszín: Margitszigeti Atlétikai Centrum
További részletek itt.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás