Vegyél részt a Normafa 10/20 kilométeres teljesítménytúrán!





„Március 19-én ismét megrendezzük a Normafa 10 és 20 kilométeres túránkat, melyre mindenkit szeretettel várunk. A túra szokás szerint Szépjuhászné vasútállomástól indul és ott is ér véget” - áll a Rákoskerti Lemaradás Egyesület közleményében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.19.
teljesítménytúra

Rajt és cél: Szépjuhászné, Gyermekvasút állomás (47.528348 18.955082)

Fotó: Shutterstock

Gyakran ismételt kérdések:

Mi az a teljesítménytúra?

A teljesítménytúra egy előre meghatározott útvonalon, ellenőrző pontok érintésével megtett gyalog-, kerékpáros vagy egyéb túra. A résztvevők a rajtban kapnak egy útvonalleírást, egy térképet és egy pecsétgyűjtő lapot, amelyre minden ellenőrző ponton egy pecsétet kapnak, ezzel igazolhatják a célban, hogy valóban végigjárták az itinerben leírt útvonalat. Útközben bizonyos ellenőrző pontokon a túrázók csokoládét, gyümölcsöt, zsíros kenyeret is kapnak. A díjazás általában oklevél és/vagy kitűző formájában történik.

Lehet vagy szükséges-e előre nevezni vagy regisztrálni?

Túráinkon előnevezés vagy előzetes regisztráció egyelőre nem lehetséges. A nevezéshez egyszerűen gyere el a rajtba, amíg tart a rajtoltatás, itt lesz lehetőséged kitölteni egy nevezési lapot és befizetni a nevezési díjat.

Mit vigyek magammal?

Vizet, élelmet, időjárásnak megfelelő ruházatot és esetleg egy tollat. Éjszakai túrákon zseblámpa használata erősen ajánlott.

Részt lehet-e venni a túrán kutyával?

Természetesen igen, azonban tájvédelmi körzetek területén a kutyát pórázon kell vezetni, és a kijelölt ösvényekről letérni vele nem szabad. A kutyus számára víz és élelem biztosítása a gazdi feladata, az ellenőrző pontokon kutyák számára az ellátást nem tudjuk garantálni.

Felsőoktatási intézmények tanulói számára teljesítési igazolást tudnak adni a testnevelés tárgyhoz!

A műanyag poharak betiltása miatt kérik, hogy mindenki hozzon magával saját poharat! (A rajtban lesz lehetőség pohár vásárlására korlátozott számban.)

Időpont: márcisu 19., 8.00-16.00 óra között. További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Meridián torna az egészségedért!

Meridián torna az egészségedért!

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás