Szoboszlai Dominik nem ezt érdemelte, titokban búcsúztak el tőle

Az RB Leipzig tervébe a Liverpool nem ment bele. Szoboszlai Dominik így „zártkörű” eseményen búcsúzott el hivatalosan is a németektől.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.25.
Módosítva: 2024.10.25.
Szoboszlai Dominik Lipcse RBLeipzig

Szoboszlai Dominik miatt alakult ki kisebb perpatvar szerdán a Leipzig–Liverpool Bajnokok Ligája-találkozó előtt. Amint arról a Metropol beszámolt, a német klub vezetői a kezdő sípszó előtt ünnepélyesen, a szurkolók előtt szerettek volna elköszönni a klubtól 2023 nyarán eligazoló klasszistól. Ebbe a Liverpool vezetői nem mentek bele, nem akarták, hogy közvetlenül a meccs előtt összezavarják a középpályásukat.

szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik végig a pályán volt korábbi klubja ellen / Fotó: Soccrates Images

Így elmaradt az érzelmes elköszönés, a szurkolók nem ünnepelhették külön kedvencüket, akivel klubtörténelmet írtak: Szoboszlai ugyanis mindkét teljes szezonjában Német Kupát nyert a csapattal. Dominik szerdán végigjátszotta az 1-0-ra megnyert meccset, majd ezt követően köszöntötték őt a Lipcse vezetői, egy Vörös Bika-szobrot (Red Bull) adtak át neki. A probléma csupán az, hogy ekkor már sem a játékosok, sem a szurkolók nem voltak ott a stadionban, így Szoboszlai búcsúja csak „zártkörű” bulin valósulhatott meg.

Jó volt viszontlátni, Szobo. A legjobbakat kívánjuk a jövőben

– írta közösségi oldalán az RB Leipzig.

Szoboszlai Dominik hirtelen távozott

A magyar középpályás tavaly nyáron 70 millió euróért váltott klubot. A Pool a határidő lejárta előtt fizette ki a németeknek a kivásárlási árat. Ekkor a csapat éppen szabadságon volt, így Szoboszlai valóban nem tudott elköszönni társaitól. Tavaly egyszer Manchesterben meglátogatta barátait, akik a City elleni BL-meccsre készültek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás