Szoboszlai miatt tiltakozott a Liverpool, súlyos döntést hoztak Lipcsében

Másfél év után tért vissza Lipcsébe a gárda korábbi magyar labdarúgója. Szoboszlai Dominikat hivatalosan is elbúcsúztatták volna, azonban klubja ezt megtiltotta.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.24. 05:45
Szoboszlai Liverpool hivatalos

Különös közjátékkal kezdődött a Leipzig-Liverpool focimeccs a Bajnokok Ligájában. A találkozón - melyet Darwin Nunez góljával az angolok nyertek 1-0-ra - egyszerre három magyar volt a pályán. Hazai oldalon Gulácsi Péter és Orbán Willi, míg a vendégeknél Szoboszlai Dominik. Másfél éve ők még egy csapatban játszottak, a középpályás azonban tavaly nyáron Angliába igazolt. A német klub most szeretett volna tőle hivatalosan is elköszönni, azonban ebből nem lett semmi, elmaradt Szoboszlai búcsúja.

szoboszlai
Szoboszlai csapata hibátlan a BL-ben Fotó: Alexander Hassenstein

A Bild információja szerint a kezdés előtt köszöntek volna el Dominiktól a németek hivatalosan is, a Liverpool azonban ezt megtiltotta. Nem szerették volna, ha másodpercekkel a meccs előtt összezavarnák játékosuk gondolatait. Szoboszlainak ebbe persze nem volt beleszólása, elfogadta a döntést.

Szoboszlai a búcsúról beszélt

Maga a játékos is elmesélte, hogyan történt a váltás 2023 nyarán.

Nagyon gyorsan született meg a döntés, el sem tudtam köszönni senkitől. Remélem, hogy a meccs után találkozhatok és beszélgethetek egy kicsit a korábbi társakkal, akik egyben a barátaim is

- mondta Szoboszlai, aki aztán végig is játszotta a meccset.

A Lipcse három forduló után nulla ponttal áll, a Liverpool mindhárom meccsét megnyerte a főtáblán.

Hirdetés:Meddig jutnak Szoboszlaiék?
A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is. BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás